|
|
|
bügün ne giysem köln |
giyim manyaklarina müjde ... bügün ne giysem veya giydirsem almanyada yarismasi icin hanimlar ariyor ,,büyük ödül var isin icinde ....hemen kikten elbiseleri alalim 1 euro shoptan takilari alip katilalim yarismaya bas vurun,,,50 bin eyro birinci kazaniyor ... bu herifide orada dövelim ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
Valla bende ne giyecem diye düşünüyordum. üff yaa  Mutlaka bişey giymem lazım , cıbıldakta çıkılmazki  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
Bu iki yumuşak yorumcu ikoncan bile değillermiş esas ikoncan Cemil İpekçiymiş ya    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
hahaha afrikam sen ne giysen yakisir ayol  sende katil tarzan donu giy birinci olursun hahaha ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
Bacağını buzdolabı ssler gibi süslemiş Bacağını buzdolabı sanmış  Arap ben öyle buzdolabı gibi süslemem he  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
tüm piskopatlar bu yarismada  gecen bir kadin koltuk takimi satmis buraya katilmak icin kocasi ayni hafta bosamis kadincagizi hahaha.. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
laser yaparik senin bacaklara kaymak gibim podyumda tur atarsin hahha ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
sen digerlerini görsen o kizlar nasil agladi  ... ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
saygi sevgi benden efendim ben cok icler acisi buluyorum bu tür sacmaliklari ,,millet acliktan kirilirken bunlar yok küpen olmamis yok canta ucuz gibi cümlelerle milleti bunalima sokuyorlar ...katilan kadinlar halktan yani ..hic biri manken degil... ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
he ya Cey Cey orda senle ben Jüri ( yorumcu9 olmalıydık kızda güzel oynuyo he  o kızın basede nicki ne acep  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
yok cok oluyor bu yarismada ,,kadini haberlerde gösterdiler o kadar igrenc yani her gün basliyor showda ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
Yok arap ya tüysüz oldummu kaslarım ortaya çıkıyo ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
ceycey sen sondan birinci olursun hic katilma bence barbaros seni kus diyerekten yer  ...yutar hahah ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
Yok kız Cey Cey onların kalbini fetheder  Gönüllerin birincisi olur  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
günaydin her gün showda basliyor bu üclü piskolar neler varya ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
Cey Cey Yarışma KÖLN'de muhakkak seni Podyumda görmemiz lazım   Baseyi temsil edeceksin ona göre he  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
vallah afrikam  sen kazan parayi kirisiriz ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
Kırışırız Arap para dediğin neki kız elimizin kiri be  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bügün ne giysem köln |
kiz afrikam allah kirli paralardan korusun bizi cey cey pinti o günahi bilem vermez bize ,,turkbase modeleri olarak gidek belkim admin aga bizim kiyafetleri sponsor eder ...  hem senin clan icin belesten reklam yaparik ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!