83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.12.11, 21:54 Nr.: 1 Antworten

son nefes.
size neyi hatirlatiyor son nefes  acaba bu yalan dünyada kac sn nefesinizi tutabiliyorsunuz denedinizmi?

-----
Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur.
0

Beitrag gepostet am 11.12.11, 22:16 @tatlibela__84 Nr.: 2 Antworten

son nefes.
iste almak istedigim cevap bunun sonucunu dusundunmu hic orda nasil zormus nefesiz kalmak nefesini bogazlamak.
-----
0

Beitrag gepostet am 11.12.11, 22:31 @tatlibela__84 Nr.: 3 Antworten

son nefes.
düsünemezssin cünki senin nefesin kesilmemis ondan bu vakite kadar hep sahte sözcüklerle adapte olmussun gercegi göremezssin tatili bele hamfendi
-----
0

Beitrag gepostet am 11.12.11, 22:51 @ardor Nr.: 4 Antworten

son nefes.
peki sonuna kadar tuttuk diyelim, ya son anda küt diye gidersek nolcak?
-----
Ayagini üyelik seviyene göre uzat
0

Beitrag gepostet am 11.12.11, 22:59 @tatlibela__84 Nr.: 5 Antworten

son nefes.
ben öyle demiyorum arkadasim müslüman degilmisin inanmazmisin sen ölüme ve onun getirdigi sonsuzluga?
-----
0

Beitrag gepostet am 11.12.11, 23:03 @-ayben- Nr.: 6 Antworten

son nefes.
eh ayben bir sen beni anican burda ehm ozaman peh yani bukadar korkma dicemki ölüm böyle bisey son nefesi görmek hayat hep toz pembe degildir insani böyle alim balim sohbetler yok askim sevgilim bitanem sen böyle iyisin sen böyle konustukca ben seni daha cok severim gibi lugat bozuntusu kelimeleri söylemekle hayat olmaz .birazda seni yaradanin gercekligine seni seviyorum demeli bu hayatta,,,dogrumu yanlismi?
-----
0

Beitrag gepostet am 11.12.11, 23:10 @ardor Nr.: 7 Antworten

son nefes.

dogru.....

hic ölmüyecekmis gibi calisacaksin

her an ölecekmis ibi ibadet edecekmissin..

ben son nefese yakin nefes tatmis oldugum icin, su ana her aldigim nefes icin sükrediyorum..

-----
Ayagini üyelik seviyene göre uzat
0

Beitrag gepostet am 11.12.11, 23:20 @-ayben- Nr.: 8 Antworten

son nefes.
bende seni gercek bir arkadasin olarak tbrk ederim.güzel bir aciklama bu.ama inan arkadasim biz insanlar  o zorlugu görmeden o ölümle pencelesmeyi görmeden adam olamiyoruz.az evvel anlattigim gibi kusura bakma tabiricaizse domuz yasantisinda gidiyor olmasi hicde hos degil.o yahudi dediklerimiz simdi gerceklere dokru yani ölümün gercek vede ölümden sonra dirilmeyi gercek bulup müslüman oluyolar bizimkiler tam tersine hala bir güsül abdesti bile cikarmaktan aciz okadar yasantilari domuz kiliginda hep dünyayi yuvarlak görüyolar ama brigün dümdüz olucak günü hatirlamiyolar yada taif kabilesi gibi hani hz hasanla hz hüseyini katleden  gözü dönmüzler varya bunlarda sanirim iyi biliyon naletlenmis yüzler olarak geciyo.süryaniler gibi..bunlar ölüme bile inanmayan tipler .
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

son nefes.