83 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:40 Nr.: 1 Antworten

ihtiyac
cogu insanlar hep ihtiyaci problemi bir sorun oldugu zaman allaha dua ederler yardim isterler.
iyi zamanda allahimizi unuturlar. cogu insanlar.

0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:41 @78dollar Nr.: 2 Antworten

ihtiyac
benim sorum. sen allah icin ne yapiyorsun?
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:44 @78dollar Nr.: 3 Antworten

ihtiyac
İbadet söylenmez, yapılır! Birde saklı yapılır Aziz insan.
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:46 @huhu-huhu Nr.: 4 Antworten

ihtiyac
ama ben acik acik soruyorum. sen ne yapiyorsun? sirf ihtiyacin oldun zamanmi yoksa herzaman mi allaha hürm ediyorsun?
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:47 @ayarsiz Nr.: 5 Antworten

ihtiyac
benim bilmem önemli degil. sen bilirsin.
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:48 @ayarsiz Nr.: 6 Antworten

ihtiyac
cevap vermesende olurdu.
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:54 @huhu-huhu Nr.: 7 Antworten

ihtiyac

ibadet sakli yapilmaz arkadasim.

sakli yapilsa idi CUMA namazi toplu halde eda edilmezdi.

0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 00:58 @ali-19qq19 Nr.: 8 Antworten

ihtiyac
aslm ali. yazdigini okudum ve cevap vermek istiyorum. hepimiz bu sitede insallah elhamdurullah müslümaniz ama bunu anlamak icin basimiza kötü bir olay gelmek sartmis. bu soruyu sordugum sebepte bundan ibaret. benimde basima kötü bir olay geldi. ac susuz kaldim desem yalan olmaz. neyse allaha savundum. islerim ras gitmeye basladi. bundan böyle allahimdan süphe etmedim.

0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:02 @kararsiz-esmer Nr.: 9 Antworten

ihtiyac
insanlik hali. yanlis yapan insana dogruyu göstermek iza etmek lazim . sen gösteriyormusun izah ediyormusun?
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:04 @tugrahan1973 Nr.: 10 Antworten

ihtiyac
tugrahan abi sana ve yazdiklarina tamamen katilyiorum. ama allahtan kalbini saklayamazsinki. varsa inancin var. yoksa yok.
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:10 @78dollar Nr.: 11 Antworten

ihtiyac
Saygilar.
  Burada gercek bir müminin ,cikip ben bunu $unu yapiyorum diyecegini sanmiyorum.
Ibadetin sadec namaz,oruc ve duadan ibaret olmadigini belirtirim.
     Iyi anlarinda yüce yaratani unutanmüinlerini, Rabbimiz bilir ve ihtar verir mutlaka.
Hayir"in ve $errin yaratandan geldigini bilmeyenlere,inanmayanlara zaten yardimci olamazsin.
saygilar,iyi yorum ve faydali sohbetler dilerim.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:15 @kararsiz-esmer Nr.: 12 Antworten

ihtiyac
allahimiz her insana akil beyin vermis diye görevini kolaylastiriyorsun! biliyormusun. sen görevini yap. senin görevin benim görevim her müslüman kardesimin görevi yanlis yapan müslüman kardeslerimize görevini sunmak dogrulari sunmak gerekiyor. o ne yapiyorsa yapsin sonra. istzer yanlis yapsin ister dogru yapsin. yeterki sen görevini yap bildigini anlat. sen yapmazsan ben yapmazsam kim yapacak be kardesim???

0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:26 @kararsiz-esmer Nr.: 13 Antworten

ihtiyac
yap yorumu merakla bekliyom
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:26 @memo53 Nr.: 14 Antworten

ihtiyac
memo kardesim iyi hos diyorsunda ibadetin esas temelleri onlar degilmidir namaz oruc zekat hac bu dediklerin farz olunanlari
-----
Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil...
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:34 @akin_nrw Nr.: 15 Antworten

ihtiyac
Selam akin.
    Demek istedigim sadece onlari yapmakla bitmiyor.Dürüstlük,yardim severlik.sünneti farzi.da var.Yani sadece cumaya gitmekle,Ramazanda oruc tutmakla ibadet tam olmuyor.
     Yorum yapmak icin bu konuda eksim var.Hata yapmamak ve dogru bilgilendirmek maksadiyla,tedbirli yaziyorum.
  yorumum sadece siz neler yapiyorsunuza idi.
saygilar.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 01:35 @memo53 Nr.: 16 Antworten

ihtiyac
eyw. saolasin liyorum simdi..
-----
Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil...
0

Beitrag gepostet am 10.12.11, 12:43 @78dollar Nr.: 17 Antworten

ihtiyac
evet kardesim allah icin ne yapiyoruz...???

onu zor günümüzde yanimizda isteriz ama kötü günümüzde ona cogu zaman siginmayiz...

eskiden bende öyleydim ama bir olay sonrasinda aslinda ona nekadar yakiniz ve oda bize nekadar yakin anladim ....

oda bir kazadan sonraydi....

simdi onu iyi ve kötü günümde hep aniyorum,ona siginiyorum...hep iyi seyler yapmaya gayret gösteriyorum...kimseyi kirmamak icin ugrasiyorum...fitne fesattan uzak duruyorum...
ona dua ediyorum...kuranimi okuyorum....sadece tek yapmak ama yapamadigim sey namaz kilmak...insallah onuda yakinda yapabilirim allahin izniyle....sadece özel günlerde degil hergün namaz kilamk isterim..
0

Dieser Beitrag wurde gesperrt!

ihtiyac