|
|
|
slm arkadaslar |
aramizda camasir yikamayi bilen ev hanimi ev adami varmi acaba . acil yardima ihtiyacim varda. ne zaman camasir yikasam , camasirlarim hep kücülüyor. tüm adidas koleksiyonum mahv oldu. artik artik hepsinde adidas degil aids yaziyor oldu. lütfen bilgilerinizi benimle paylasin , hangi camasir tozu kullaniyorsunuz onuda yazin bi zahmet. simdiden tesekkür ettim. merci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
ne gülüyon be. ciddi bir soru sorduk burda. sen camasir yikamasini biliyormusun? az tip ver. nolcak sanki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
ben camasir yikarken prezarvatif kullaniyorum aids riski olmuyor, tavsiye ederim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
bende bi kere giyip atiyordum elbiselerimi. sonra baktim bu bana pahaliya mal oluyor. yikamayi denedim  yaw dalga gecmeyin. hep reinigunga mi veriyon? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
sen adammisin  genc bir hanimefendi kizsin. ne anlarsin camasir yikamaktan??? anliyorsan yazda bizde ögrenelim.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
tskler schizo arkadasim. ins biri cikarda yardim eder...ama biri reinigunga veriyor biri bilmiyor...  cikmicak gibi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
denemekte fayda var dimi  prezervatifi komple mi giyiniyon ya nasil?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
tskler arkadasim . allah razi olsun. ama ben listeni anlamadim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
canin sag olsun . bu saatten sonra rahatsiz etme anneni. and my mother is far away. express postalami gönder diyorsun simdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
iyilik yapmazmis...tssss... bilmiyorum de suna  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
napim yaaaaa kizma bazen zivanadan cikariyorlar iste. yikadigi camasirlarin derecesine baksin o zaman. 30 mu 40 mi 60 mi 90 mi neyse. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
markasina göre degisiyor kullanma kilavuzuna bak ihmal kardes. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
makinanin ayarlarini yanlis ayarliyorsun ... bence ayarlarini ögren.. yoksa her yikadiginda camasirlarin kücülcek ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
kizmadim esescim  ben kolay kolay kizmam. bak prezervatif eintragina bir fikra geldi aklima. yazsammi ....yazmasammmi.... yanlis anlasilabilir... olsun yaziyorum. bak adamin biri seyine adidas yazdirmis. adidasi cok sevdigi icin. bir gün karisinla intim olmak isterken karisi demis.... iiiiiiii da steht ja aids drauf  fikra nin kisa versiyonu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
ali kardes danke dir. uygulamaya calisirim artik. umarim basaririm. ya biktim artik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
hep 60 derecede yikiyorum. kücülmemesi lazim aslinda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
ozaman kiyafetlerinde bir sorun var  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
danke dir antika yardim sever arkadasim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
sen ne anlarsin sevaptan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm arkadaslar |
senk yu. yardimci olabildin tskler. genede beceremicem gibi geliyor bana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!