|
|
|
Polislere bakin ya Lanet olsun! |
//www.haber365.com/Video/Kadina_Karakolda_Tekme_Tokat_Dayak/
Allah askina izleyin arkadaslar ya sinirlerim zipladi aksam aksam !!!
Fevziye Cengiz de yanına gelen sivil polislerden birine
“Eşim kimliğimi almaya arabaya gitti, bir dakika bekleyin” diye
açıklamaya yapmaya çalışırken arkadan gelen sivil polislerden biri genç
kadına vurdu ve “Gitmek istemiyor musun, kahpe” diye bağırdı. Polis,
Fevziye Cengiz’i zor kullanarak gözaltına aldı.
Polisler şikayetçi oldu!
Olaydan sonra şikayetçi
olan 3 polis, Fevziye Cengiz’i kimliği olmadığı için karakola davet
ettiklerini ancak alkollü olan kadının kendilerine direndiğini,
kollarından tutup götürmeye çalıştıkları sırada küfrettiğini iddia etti.
Polisler Cengiz‘i kendilerini yaralamakla suçlarken bir polis
“Kollarından tutmadan önce sanık eli ile kolumuza vurdu” dedi. Diğer
polis ise, “Benim kollarımı tırmaladı” diye ifade verdi. Şikayetçi
üçüncü polis ise “Eliyle itti” dedi.
Kadın döven polislere 1.5 Dayağı yiyen kadına 6.5 istendi
Olayın
ardından polislere “zor kullanma yetkisini aşarak basit yaralama”
suçunu işledikleri iddiasıyla 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis cezası
istemiyle dava açılırken, karakolda yediği feci dayak karakolun güvenlik
kameralarınca kaydedilen Fevziye Cengiz hakkında polisleri yaraladığı
ve hakaret ettiği gerekçesiyle 2.5 yıldan 6.5 yıla kadar hapis cezası
istemiyle dava açıldı. Olayla ilgili iki ayrı soruşturma yürüten İzmir
Başsavcılığı’ndan Savcı Ahmet Küçükpınar, Fevziye Cengiz hakkında,
polislerin “eliyle kolumuza vurdu, tırmaladı ve itti” suçlamalarının her
biri için 1.5’ar yıl olmak üzere 4.5 yıl, hakaret suçundan da 2 yıla
kadar ceza istedi.
//www.haber365.com/Haber/Kadina_Karakolda_Tekme_Tokat_Dayak/
söylicek baska laf bulamiyorum ...
----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya sen ne diyon allah askina üc polis bi kadina bukadar girisirmi ya? böyle dövmeye asla haklari yok!!! o kadar serhosla o kadar tinercilerle ugrasan polis böyle dövmeye haklarimi var? biraz tirmalamis diye bilmem naapmis diye olcak is degil ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende sandim sen polislere hak veriosun -.- ay yani bide kadina hapis cezasi istenildigine de inanmiyorum. gercekten türkiye tersine dönüyor. tecavüzler artik istekli oluyor... dayaklar artik kücümseniyor... kadinlar iyice eziliyor... vallahi saskinlik icindeyim
hayirlisini dilerim Allah dan ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
her ne yapmis olsada bu hakmidir 3 polis tarafindan tekme tokat girisilmesine ??? bence HAYIR! hele hele eli kelepcelendikten sonra dahada dövüyorlar. Videoda gözüküyor zaten. Yani acikladigim gibi o kadar tinerci bilmem nelerle gurasan polisler bukadar $iddet uygulamaya mecburmu? hele 3ü de erkekse? bence kesinlikle haklari yoktu buna ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla yaralar pek belli olmuyor ben mor göz falan bekliodum... yinede sinirlerim ziplioyr böyle dayak olayini görünce... ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öncelikle saygilar benden de geriye  vallahi arkadasim benim kendi dayim polis onun icin bende polise herdaim güvenirim. Yani türkiyede olsun almanyada olsun onlardan bi yalni$ görmüslügüm yok ama bu gibi videolar izledigim zaman kendi kendime soruyorum: hadi baba dövdü eyvallah hadi kocan dövdü eyvallah ama polis de döverse ozaman gercekten güven diye bisi kalmaz!!! yani sonucta en kötü ihtimalle siginacagin kapi herzaman polisdir. onlar yardim yerine dayak atiyosa naapcaz? direk ölelim bari. (abartmadigimi saniyorum) polisin isi dovmek deyil o insani adalete teslim etmektir saygilarimla kiniyorum o adi polisleri yani bu yorumuna kesinlikle katiliyorum ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne demek istedigini gayet iyi anladim ama o kadar avrupalasmak istiyorsak ozaman dayaktan hepden vazgecmemiz lazim! almanyada hangi biri dayak atiyor kari koca arasinda bile böyle seyler sözkonusu bile olmazken bizde cocuklugumuzdan beri yasiyoruz. irak bilmem nereden görüyosak ve bunu kendimize yakistirmaya calisiyosak yandik demek. yakinda carsaflida gezeriz ki iranda bilmem suudi arabistanda öle gerekio diye. vallahi ileri gidecegimize dahada geri geri gidiyoruz farkindaysan ... (hayat anlaminda yani...) ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aman desdur arkadasim benim akp bkp ckp ile isim olmaz anlamam o islerden  politikaya hicbizaman icin aklim yatmamisdir. sanirim az cok ayni seyi demye calistik ben sadece farkli cümleler kurdum  yada öyle anliyorum Sonuc su ki : kadinlar dayak yiyor ve devam da yicek eger buna bi care bulunmazsa. Örnegin Hollandada bi adam esini döverse (arkadas anlatti dogrumu degilmi bilmiyorum) 10 yil a kadar hapis cezasi isteniomus. keske tr de böyle bisi olsa. nebilim belki insanlar korkar dövmekten el kaldirmaktan... kiskaniyorum hayatinda hic dayak yememis insanlari ne yalan söylim ... ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siddete karsiyim. cok ayip etmisler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslmlar Ali arkadasim sana hak vermemek elde degil  evet Frauenhäuser dolup ta$iyor dogru. Su da bi gercek ki Alman kadinlarda vazgecmek diye bisey yok. (ben öyle tahmin ediorum) örnegin türk kadini dayak yiyor polislik oluyor ama $ikayetci olmuyor cünkü parayi düsünyor cocuklari düsünyor. alman kadini öyle degil basiyor bosanma davasini geciniyor Sozialamttan oldu bitti. Türkiyede böyle bi firsat olsaydi (sozialamt yani) eminimki cogu kadin daha direncli olurdu erkeklerine karsi. Ben ama cok kadin taniyorum hayatinda hic dayak yememis. bir okadar cok da dayak yemisi taniyorum. daglar kadar fark var diyebilrim saygilar bizden ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin! Hemde yerden göge kadar haklisin. Polisin birinci görevi ona mukavemet eden ona sözlü saldirida bulunan kisileri etkisiz hale getirip nezarethaneye atmak degildir. Bu video da görüldügü gibi; bu kadinda olsa, o kisiyi yere yatirip dakikalarca döveceksin. Hirsini-öcünü bir tamam alacaksin. Tabi bazi "polislerimizin" hirsi öyle hemen gecmiyor, digerlerine göre daha fazla sürüyor, ama önemli degil bir iki tokat fazla atmislar ne olacak ki!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insanin mayasi bozuksa dayak da atar tecavüzde eder. insan insan olduktan sonra fiske bile vurmaz ben bunu bilirim aga ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok ayip etmisler  katiliyorum arkadasim
----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fikra Polisin biri yol kenarinda camurdan heykel yapan bir cocugun yanina yaklasip sorar: "Ne yapiyorsun sen Velet" "Polis yapiyorum" der cocuk. Polis asabice sorar "Ne koydun bunun icine pis pis kokuyor" "Bok koydom" Polis cocuga bir dayak, heykele bir tekme atar ve gider. Dönüste ayni cocugun tekrar yeni bir heykel yaptigini görür. Gayet sinirli bir sekilde: "Yine ne yapiyorsun sen burda" Cocuk istifini bozmadan: "Asker yapiyorum" der. Polis sakinlika: "icine yine bok mu koydun" Cocuk: "hayir, bok koysaydim polis olurdu" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!