|
|
|
dikkatinizi baska yere vermeyin ;) |
//a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/390139_288613764507153_240183629350167_784143_1823269748_n.jpg Also Leute! Unbedingt Testen! Vor allem die Männer hier  Ein praktisches Beispiel dafür, wie die menschliche Psyche fuktioniert??? Es wurde analysiert, was das folgende Bild für gewisse Personengruppen darstellt :
-) Für junge Männer ist es ein schöner Po. -) Nur die schärferen Beobachter behaupten, dass es die typische Art einer Frau sei die Straße zu überqueren -) Echte Kenner sehen den String-Tanga. -) Ältere Männer erkennen eine ansehliche Frau mit einem ordentlichen Hinterteil, die die Straße überquert. -) Die Versauten stellen sich die Frau nackt vor. -) Die Klugen denken über den Esprit des Fotos nach und dass man es der Menschheit nicht vorenthalten darf. -) Die eine Hälfte aller Frauen sieht hier eine Frau, die ihre Wohnung nicht deart bekleidet verlassen sollte. -) Die andere Hälfte fragt sich, wo man ein solches Outfit kaufen kann. -) Die reiferen Frauen stellen sich die Frau mit 50 vor….
-) Und schließlich sehen Kinder, Neugierige und die Frigiden, dass ein HUND das TAXI lenkt !!.... hahaha gercekten ilginc ama  ----- Unutma!Açtýgýn her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/390139_288613764507153_240183629350167_784143_1823269748_n.jpg umarim simdi olmustur  ----- Unutma!Açtýgýn her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
????????????????????????????????? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hay allah danke ya ... bi türlü yapamadimn ----- Unutma!Açtýgýn her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o ben degilim arabada oturanda sen olmayasinda  ----- Unutma!Açtýgýn her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla acikca söylüyorum benim icin igrenc bir görüntü. tiksinti bile diyebilirim. karsilastigim kadinin yüzü ve mimikleri ilgimi ceker ilk anda. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla forum konulari iyice abzürtlesti. diyecek birsey bulamiyorum. herseyi kadinin cinselligine endeksleme bayaligi var bu konudada. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaklasik 4. senedir üyeyim, cizgimde bir degisiklik olamaz. bazen karekterim geregi konulari gereginden fazla ciddiye aldigimin farkindayim. buranin kirli camasirlarina zaten akil erdiremedim. hergün bir maskeli balo tertipleniyor sanki burada. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
takke düstü kel göründü misali diyorsun yani. benim basim kel oldugu icin sakliyacak birseyim yok zaten ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alemsin yaaa güldürdün. kel baba'na kelden saygilar. benim kafamin dörtte biri kel ama saclarim uzun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet uzun. kivircikta oldugu icin zenci kafasi gibi iste, taniyanlar gülüyorlar ama umurumda degil, kimseye zarar vermiyorsam icimden geldigi gibi yasarim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla bilemem artik hayalinde komik bir resim olusturdun demekki. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla fena fikir degil sohbete göre izlemini resme dökmek gibi birseymi dogrumu anladim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakarsin önerini dikkate alip yaparlar. yeni resim cizdinmi, ekledinmi? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!