|
|
|
Ya Sen ? |

İngiltere’de yapılan bir araştırma, erkeklerin hazırlanmak için kadınlara oranla daha uzun süre harcadığını ortaya çıkardı.
Otel zinciri Travelodge için yapılan araştırma, erkeklerin duş almak, tıraş olmak, cilt bakımı, saç bakımı ve kıyafet seçmek için her gün ortalama 80 dakika harcadığını gösterdi.
Kadınların vücut temizliği, saç bakımı, kıyafet seçimi ve makyajını tamamlayıp çıkması ise 75 dakika sürüyor. Kıyafet seçmek için erkeklerin harcadığı süre 13 dakika. Kadınlar ise ne giyeceğine 10 dakikada karar veriyor.
----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
en fazla bi saat  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
duruma göre degisir..normal günde 15 dk..diger zamanlar uzun sac yap falan bi saati buluyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
merhaba üstad. normal degilmi kadinlar uzman bu konuda. ben haftada bir sakal trasi olurum 5. dakika sürer amma velakin devaminda biyiklarin arasindaki beyazlari makaslarken valla zaman nasil geciyor anlamiyorum ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
15 dk banyo , traş ve giyinip çıkabiliyorsanız İngilizlerin bu araştırmasını alt üst etmiş olursun İngilizler bu araştırmaya ayırdığı vakit üzülecekler  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
Eyvallah Üstad , bıyıklarında beyazlıklarda çıktı demek Bu araştırmada ki hep araştırmaları nedense İngilizler yapıyor diğer Milletler araştırılmadan yana olmalı Araştırmada eksik veriler üzerinde durmuşlar bıyıklardaki beyazları yolma süresini eklememişler  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
hahaha aynen ya bende belime kadar sac var..gelde onu 15 dakkada yika kurut birde yap ohooo  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
mecazzzzzzz sende sacda yok senin hazirlanman daha kisa sürer heheheheh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
Yok değil az var    Yinede Muhakkak saçlarımı ve saç diplerini kuruturum , sabah 05:30'da evden çıkmam gerektiği halde saç diplerimi kuruttum çıktım ama traş olmadımm işyerinde oldum  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
örnegin saclarim dalgali düzlestirmeye kalktigimda..en az bir saatimi aliyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
hahaha ne güzel is yeriymis buu patron duymasinn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
hahahahah cok güldüm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
bendee heheheheh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
Moncherim Bu araştırmada kadınlar hazırlanırken yanlızca çıkacakları veya randevu vakitleri için saate bakarlarmış Hazırlanma sürelerine hiç bi zaman bakmaz ancak geç kalırlarsa o zaman tüh ya çok vakit geçirdik diye kendi kendilerine mırın kırın yaparlarmış ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
Ya Comako ya Anladığım şu oldu senin bu hazırlığı tamamalaman 75 dk geçiyo oldu doğrumu ? ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
Bak ya Randevu , olur bir misafirliğe gideceksindir , seni oraya bırakacak aileden biri vardır buda bir randevudur. insan günlük bakımındada vakit harcar. Bazen biyere gitmese , randevusu olmasada kendine zaman ayırır. bu süre sende 25,5 değil demi    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
valla mecaz-i kardes simdi ise giderken 5 dakika bilemedin 6 
ama yok izinli günlerimdi dügündü suydu buydu derken hic zaman tutmadim ama aliyor baya zaman  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
Ben işe giderkende benim en az 25 dk 'mı alıyor düğünlere pek gitmem nedendir bilmemde sevmiyorum fakat dediğin gibi özel bi hazırlanma epeyuzun sürüyor bayanlar halt etmiş   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
hahah ise gitmen o kadar aliyorsa düsünmek dahi istemiyorum senin hazirligini  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya Sen ? |
Kokar Moncherimmmmmmm   üç buçuk atnamdandır yoksa Misler gibi Miss'sin be  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!