|
|
|
Sac dökülmesine karsi etkili yöntemler .. |
Selam bana bu konu üzerine biraz yardimci olan varmi ? uzun zamandir sacim dökülüyor buna karsi etkili bir yöntem bilen varsa bana yazarsa cok memmun olurum... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burda bize soracagina tavsiyem cilt doktoruna sor o sana herkezden daha iyi yardimci olabilir.belki piskologa bile yollar belkide daha farkli bi doktora. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cogu dior bunu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende sifira vuracam piskolojim bozukkk  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belime kadar uzadi saclarim az daha gürlessin diye bi keseyim dazlak gezem azicikta  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sacimi cok kez kestirdim bir sey degismedi .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu bir arkadastan yin duymustum nerden bulabilirim ki bu yagi ? genelde bu tür yaglar karisik cikar aslini bulmak baya cok zor olmali ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazen gercekten kisacik kestirmeyi düsünüyom termin aliom ama son anda cayiyom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doktorada gittim hastanede sacimi incelettim birsey bulamadilar stress diyip geciyorlar . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler bunuda bir denerim zaten denemedigim birsey kalmadi .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eskiden cok gezdim öyle ama uzun senedir bende uzun sacla dolasiyom..bazen afacanlar basiyo sinirleniyorum diyorum kazitacam sonra yine kiyamiorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Regaine kann mann vergessen ,onuda kuallandim ama hic bir faydasini ben sahsen görmedim ,egerki öbür ilacin ismini hatirlayipta yazarsaniz cok sevinirim .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler bunu bir denemekte fayda var ,öylede dökülüyor öylede fazla birsey kayip etmem zaten .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!