|
|
|
Kar Yagiyorrr |

hihi: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
ama yardimi sen getireceksin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
sorun degil ben gelmezsemde yollarim bir ekip o yardim ulasir size ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
gözün yemio o dagli karli yollari demi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
olurmu yemezmi hic cok gelip gittim gecen sene yollarda ölüyordum ya reinkalkta calistim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
bende severim karli bi günde dogdugum icin dahada cok severim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
hahaha wülpfrat tarafimiydi orasi..ordan zaten kimse cikamior diye biliorum ben  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
belki yagar yilbasina türkiyemizede kar bazi illerine yagmisti yalnis hatirlamiorsam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
evet aynen wülfrat tarafi nasil gitiigimizi ben biliyorum carpisan arabadaki gibi kaya kaya kurvelerde araba resmen bir tur atiyordu ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
orasi burdandan beter ya biliorum resmen allah emanet gidiyorsun yolda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
istanbula eminim karda cok güzel yakisir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
hahah cok güzelmis bu  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
aynen valla belediyeleri cok kötü otarafalarin hic belediye arabasi yoktu yolda okullar tatil resmi daireler tatil heralde yasa bürünüyor resmen heryer ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
burada iste ordan bi adim daha önde o kadar fazla fark yok yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
evet az cok biliyorum cok biliyorum o taraflari ama iyiki ben dortmunddayim doluda yagsa karda yagsa firtinada kopsa heryer her sekilde acik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
neee du bei uns gibt es noch kein schnee ...  bin aus berlin....naja vielleicht morgen  ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
yolda giderken resimmi cektin sen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
tesekkür ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
su an yok volki ama sen coktan yola cikmissindir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!