|
|
|
Kar Yagiyorrr |
vah garibim o derece bozuldu yani piskolojin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
hmm evet onun icin olabilir ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
su anki karda hemen erir tutmaz yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
nrwdeysen yagar dikkatli ol kislik tekerlerini al bi an önce yoksa kizakla gidip gelmek zorunda kalirsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
sen gül diye yazdim aklim..tabiki biraz etkiliyor ama günesi nasil seviyorsak kara bulutlarida sevmeliyiz hepsi allahtan,,,care yok yine bahar gelecek mart kedilari mia cekecek  .. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
ben gecen sene sizin o tarafta calistim cok kötü belediyeniz var ne yollari ne otobanlari temizlemediler yollarda maruz kalmamak icin kaya kaya neler cektim orda ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
ah burdada olsaaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
abi bende duymak istemiyordum ama az önce gördüm ne yazikki yapacak bisey yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
haaa o acidan yani   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
aynen öyle belediyesi kötü calisior kar yagdimmi ulasim araclari zaten iptal oluyo arabasi olan artik gidebilirse gidio..bergisches land iste  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
he ya kiz arap kizlarida simdi camdan bakiyordur sizin oralarda hahaha ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
o zaman halimize sükredelim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
arap gizini bilmemde ben bakiom su an  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
aynen unutuluyorsunuz orda kar yagdigi zamanlarda  arada helikoptelrlerle yardim paketi yollasak iyimi olur diyoruz aramizda ama helikopterlerde ucmuyor oraya ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
tutarsa ilk yapacagin is ne peki  kesin karda oynayacaksin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
o kelebegi gecen sene bi yapayim dedimde bi metre karin icinden geri zor ciktim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
kiz sen heidin oradami yasiyorsun yoksam alm öli dedeme selam cak benden. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
yani tbde yardim kumanyasi falan hazirlarsaniz iyi olur lütfen ama yaaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
assagi yukari öyle bisey  a.selam söylerim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Yagiyorrr |
onun icinde bir ara calismalari baslatalim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!