ne datlu ama
hahaha esmerle bende mi yapsam
haha köpek yapiyorsa kedimde yaparmi acaba
ah ah... benim hic böyle datlu bir köpegim olmadi bende istiyommmmmm
he giiiiiii bende esmeri bindircem hahah sonra direk sunay teyzemizeeee dogru yolculuk bunnyde önde sepetde haha
iyimis bu haaha yolda kalsan bile arabani cekebilcek gücünde bir köpegin olur hahah bazilari su cocuklari oturutuyonya icine bugymiydi onu bagliyor sirtina köpegin hahah bebek gezdiriyorlar ah ah ama memo benim köpek senin köpekden akilli bak hic yormiyor kendini
yani efe okuyanda ciddiye alcak hincik seni öyle ne diyon behhhhhh pazar keyfi yapiyordu belki sahibinle olamazmi? SENDE HEMEN EN KÖTÜSÜNÜ DÜSÜNIYON
hic tavsiye etmem..
emniyet kemerini takmamis tembel teneke ..
polis yakalarsa cezayi yersin..
hemde ne kuschelig canim hahaha yemede yaninda yat misali HAHA ayy bin auch gemein cok sekerr yahu bende istiyom böyleeeeee
heya volki alsana kendine böyle bidene adinida pasha koyarsin
sirtimada müzk box takarim dumtis diye diye diye geliriz haha
biseycik olmz haha tosunumla binerim bende öyle ohhhhhh esmerim bicim bicim türküsünü mirildana mirildana sunay teyzesine giderizzzzzz
eh ben söyliyeyim dedim..
yanliz bir kerede ben kullanayim derse..
sen sen ol sakin binme..
tamam volki amcasi arada ben izine gidince esmeri sana yollarim bol bol hasret giderirsin ha köpek ha esmer fark yokkkkk esmerde GEL DIYON GELIYOR OTUR DIYON OTURUYOR KOS OGLUM DIYOM KOSUYOR sana aratmaz kimseyi bak tam tersine bidaha geri vermek bilem istemezsin bu ne seker böyle diye
abim sen simci hele bi kedini al sonra köpegi alirsin ön planda van kedin
haha biran korktum banada whiskas kalcak diye sonunda iyiki yazmisin bizede yemek hazirlican diye oooooooooooyyyyyyyy ALLAH razi olsun canim insallah gelirim birgün ordumla
ama insanlar yapiyor hayvanlari kötü o hayvana ALLAH billir daha ne eziyet veriyorlar sonrada azgin ve kuduz oliyorlar sonrada vuruyorlar cogunu öldüriyorlar ah ahhhhh
tskler akin akin evde beslenmezde haha bunu ben cumburlop yatagma alirim behhhhh kuscheltier olarak ne datluuuuuu yahu esmer bile sever bunu
TOMBIS TOMBIS