|
|
|
bu nasil bir mahalle :) |
hahahah onlar senin arabalarinmiydi yoksa ben bilsem inan yapmazdim bu ayibi sana karsi kesinlikle yapmazdim örgetmenim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ene yoksa burasi hakikaten benim mahallemi dortmund münster str yakinlari  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ona reddedemeyecegi tekliflerle gidecegim sonucu cok merak ettigim icin hic bir masraftan kacinmiycam _ ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani mahallen senlensin diye gectik cok ayip ettin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak beyaz gül tanidi tabiki benim mahallem  facenin masrafi ne olcakki ben bu mahalleyi insa etmisim o kadar araba koymusum sokagina  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dur kiz rezil ettin beni bende simdi deja ya benim mahalle falan yazmistim keske senin yorumu okusaydim ilk sonra yorum yazsaydim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha sen onu diyorsun orasi bizim evin kiyisi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam sustum ben  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama bak face bu hale gelmis en son operasyondan sonra öyle duyum aldim ben bu resim elime gecti 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
waww buda güzel ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tandurada yemekmi yedin yoksa ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah sen her sekilde kabulümdür diyorsun ok tamam bende elimden geleni yapacam  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam anlastik eger bükerken dikkat et dodi sagda solda olmasin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm o zaman kardes kardes gecinin eziyet etme kumana  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olurmu öyle sey birisi mutlaka agir basar hangisi kilolu cabuk süle  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi ordan karagözlümde benim diyordu ne oldu dortmunda benzettik en son burayi ve bunlarin hepsi benim birini sana verebilirim ama  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benide shoplasalardi ya sagina soluna bir yanina hatta o arabalarin birinin icinde ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamma ama qayseriye yollim burda binme simdi almancinin bindigi arabaya bak demesinler  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende sadece arabalari begendim zaten ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!