|
|
|
bu nasil bir mahalle :) |
bu bir gercekmi yoksa sadece hayel ürünümü acaba ) ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözünün ucuyla bakacagin mahalle hangisi ?  ama bak dogru bu skeilde mahalle olsa icine düserim demek istedin galiba  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olabilir evet büyük ihtimalde öyle görünüyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arabalarin tipleri güzel degilmi 
milyonluk araba onlar senin zevkin degil demekki  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisykletin rengide Sarii.. Allahim ya... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha evet bak arkada bir tane beyaz araba var onu unutmuslar orda ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bu konuda iyi diyorsunda o arabalarin rengi ne olursa olsun ben beles verildikten sonra alirim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahha güzel bir yaklasim   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet haklisin ama benimde öyle ahim sahim bir hastaligim yokta biraz var yinede
senin neye ilgin var peki  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haahahha ne gelecek basina merak ettim biraz ipucu versene  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahha bir ara hic kacirmadan izledim bunu elal be ya  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bencede öyledir muhakkak bir defasindada ferrari ler ile ilgili bir video vardi ama hepside kirmiziydi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen dogru söylüyorsun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet süperdi bende izliyordum alisanda rolünü iyi yapiyordu orda dogmustu sanki  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bütün arabalarim sizin sokaktan gecti diye manset yapmani hic dogru bulmadim   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam ben bu konunun üzerinde asiri bir skeilde duracam  onu er yada gec ikna edecem ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!