|
|
|
Kim istemez ? |
*sepi balik gibi topicden kacar bunu okudukdan sonra* ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Topic Nr 40 a bakarsan görürsün onlari nasil korkutabilecegini  Ayriyetten deniz altindasiniz orada mahalle yok baska insan yok ne diye perde istiyosunuz anlamiyorum  Baliklar mi dedikodu yapcak diye korkuosunuz  Sepgo da perde istedi  sasiriyorum insanlar nasilda komplex yapio ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Abi durrrrrrrrrrrrrrrr Nr 57 oku bitte  ondan sonra kac ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
hmm yemedigim bilmedigim icin haberim yok haram mi helalmi diye. Vallahi dedigim gibi deniz ürünü denildigi anda ben zaten 2 km öteye gidiyorum  masada bile bulunmasindan rahatsiz oluyorum. kokusu falan ... nasil insanlar yiyebiliyo nasil seviyor sasirtici. ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
yahu ne olmus..komplex iyidir  en azindan tedbiri elimizden kacirmayiz biz  ben balik malik tanimam..werde gerne nicht beobachtet ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
tek bir gece? hevesini alacan sonrada arkadaslarina hava atacanki ben böyle biyerdeydim diye dimi  mühim olan bu soru: böyle biyerde yasayabilirmiydin ? ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
canim ben sahsen istemem baliklarla aram yokya hic gerek yok böyle birseye  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Valla hava atmasi orda kalsin ben direk aynisinin ta kendisini yaptirirdim. Arkadaslara teklifde bulundum zaten stadion kadar büyük bisi yaptirip sonrada cümbül cemaat tasinirdik oraya  bence resim falan bosver asil hava bende olurdu  su altinda party ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Sbirak onlar seni kiskansin  Sen yatagindasin üstünde yorganin heryer kuru  onlar islak yerde gezinip duruyorlar badanyeleri yok  heveslerini seni izleyerek alsinlar ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
iki ku$u bir ta$la vurmaya niyetlisin  iyi fikir  Sansin yaver giderse niye olmasin ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Doktor dese ki bir lokma al yoksa ölüceksin yinede yemem öggg  yiyene mani olmam ama ben aslaaaaaa ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
*sepi balik kiyafeti giyer ve o odada uyumaya gidenleri dikizlemeye baslar* ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Vayy bak sen bide bonkörüz diyosun  Su altinda party hayalini kenara birakalim bence sen güzel bi mangal party si ayarla yaz icin  mayis olabilir tatiller baslamadan önce all inclusiv tabiki  bu hayali gerceklestirmeye ne dersin  planlamaya basla bence ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
kediler derinde yüzemezki  hem ben ufak balikda olmamki   bak hicde belli dgeilim ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
yada bunumu giyinsem  ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
yetis giz yetisss bak sepgo senin esmerin hakkinda neler deyiverio  yetiss yolla esmeri  hamham yapsin bu sepgoyu ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
halloooooooooo  nix daaaa  desdur aga  ne ettin. Zaten zar zor yasiyorum  etme eyleme ben olsa olsa sadece TB yi toplarim gerisi beni hec enterese etmez sorry  havada bulut sen bunu coh coh cabuh unut. Hem zaten denizürünlerine uzak bi hayat yasiyorum. Bide sen bana dersen simdi mangal party de balik olacak diye aboww asla olmas nayir almam ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Sen onu merak edecegine dahada bu gercekmi diye merak etsene  cünkü gercekmi yoksa pcdemi yapildi orasini bilmiyorum. Bence bu pc i$i. cünkü cok güzellll ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!