|
|
|
Kim istemez ? |
Böyle bi yatak odasini kim istemez? Vallahi ben bayildim manzaraya ----- MbSsdgS D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
evet güzel manzara.. tabii ki deniz tutmuyorsa..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Benim merak ettigim sey su ki bunu gercekten yaptiran oldumu yoksa photoshop mi ... ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
sende magdurum gibi korkarmisin cöker diye? ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
bence bunu yaptiran orasinida düsünür. stabil cam falan. ama ben daha cok köpekbaligindan korkardim  ordan bi gecse tamam artik bende kacar giderdim ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
bilemem..  ama ben olsam yaptirmam.. uyurken aniden dus almak herhalde pek hos olmaz..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Hayatim sana bol alan yapariz  fußballstadion kadar büyük yeterlimi ?  istosan bide bi kac arkadas daha aliriz yanimiza Sunay Sushi ve bi kac deli daha ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
ben cesaret edemezdim ,bu odada kalmayi ... cünki denizden cooook korkarim   .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
Denizdenmi korkuyon? Ayol deniz kadar güzel ferrah huzur verici daha ne olabilirki. Beni biraksalar (ve korkmasam) teknede yasardim. Sehir hayatindan bin kat güzel ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
iste herkez baska hissediyor  ...senin adina sevindim ... ama ben korkuyorum iste ,ne yapim ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
yüzme biliyorsan iyi de..!! bilmiyorsan hayirli isler..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
sagolasin sanada hayirli cumalar dilerim ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
haklisin herkez farkli düsünüyor ve hissediyor Allah sana kolaylik versin diyeyim bari ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
 aynen o anda cansimiti bile fayda etmez ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
vallahi orasini bilemicem canim  ama en gec cöktügünde bilicez ki dayanamazmis ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim istemez ? |
ben orda uyuyamam  her yapdigim hareketlere balilar sahit olur be  alles gaffer ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!