|
|
|
:(((((((((( |
kanatlarima Kurban ol sen ----- asik olmak istiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
müdür aşk özürlü olma... aşk hayatımızın her aşamasında degişik şekillerde karşımıza cıkıyor..önemi olan aşkı yada sevgiyi dogru yaşamaktır .... ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilge işi biliyor  )) ben şimdi avucunda olsam sıkıp öldürürsün beni yaban gülü ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkasinda eser birakmayan unutulur. Dünya icin bir $ey yapanlar hep tutulur. Sen bu dünyadan elbette göceceksin. Hesabini ahirette yaradana vereceksin.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
perfect memo tebrik ederim.. ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biraz garip şiiir oldu ama ne yapalım  )) aglama benide aglatıcaksın ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyilikte yaramıyor  )) kalk bana kahve yap hadi uykum kaçsın ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki ben kendime yaparım  )) kendine cok iyi bak .. gute nacht ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öylede diyebiliriz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirf sana inat vejateryan olmama ragmen o barajin orda balik yerken resim cekinesim gelio  yakin galaxyi ne var ne yok küle cevirin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
müdür nerdesin sen  )) günün nasıl geçti neler yaptın ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeni buluslar üzerine calisiyordum  bos durmamak gerek zeka bu bosa gitmesin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
degerlendirilen zaman boş zaman degildir..degerlendirilmiştir ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çalışmak başarmanın yarısıdır  )) aferim  )) çalışmak senden başarı Allahtan  ) ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
steve kadar olmasada calisioruz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!