|
|
|
:(((((((((( |
Dünyadan dahiler gittikçe azalıyor. Newton yok Einstein yok Steve'de gitti, bu aralar bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum... ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banada bisey olursa zaten dünyayi yakabilirsiniz ardimdan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni yak kendini yak her şeyi yak diyorsun yani karagözlü ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimde durumum vahim yaban gülü  (( aşkından oldum nezle burnumu siliyorum yüz metre bezle  )) ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya yok  kalsın  istemiyorum kimseyi  )) ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen arıyorsan bizim burda kasap hayri var  ) papagan rüştü  )) horoz ömer  ) ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehehe  ))  ne kadar hoş isimler ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşk böyle bişi işte.. çoğumuz için aşk harikulade ruhsal,mistik bir deneyimdir ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam witty. Eskiden sivri zekalalilar,bulu$lariylabugünkü rhatimizi sagladilar.Allah razi olsun onlardan. Ama artik,ileri zekalilik o kadar normalki,uzay cagindayiz ve uzaya gidebiliyoruz. Sensiz biraz zor olacak ama,idare ederiz gare. Güzel yorumlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pardon ((((imza: sobaci riza  ((( ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mecnun değilim sevgili* ; Lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem , Toplarım özümü yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o ?"dersen ; ßen olmam kapında sen olur gelirim. Sen gel de yeter ki , Yola yük olmam,Yol olur gelirim..." ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende kalbimi bos hiss ediyorum  yansin dünya benden sonra ----- asik olmak istiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayda senin neyin var ya ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByLe dewam edersen byLe giderde Senin Nicki Yanlıs Yazmıssın Seytan gibi Kızsın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kara Seytan resmen Kız  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmem gıcık diyim o zaman  )) ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßir bilge varmış ; Ne sorsan cevap verirmiş. Onu çekemeyen biri demiş ki: Ona öyle bir soru soracağım ki kesinlikle bilemeyecek. ... Ne soracaksın ? Diye sordukların da ise - Elimde bir kelebek var.Ölü mü diri mi ? Diye ...soracağım.Eğer diri derse elimi sıkıp öldüreceğim. Ölü derse de elimi açıp bırakacağım uçup gidecek. Bilgenin yanına gidiyor ve sorusunu soruyor. -elimdeki kelebek ölü mü diri mi ? Diyor. Bilgenin cevabı ise müthiş; - O SENİN ELİNDE ...! ¦ ----- Bu günün bir daha doğmayacağını düşün ve ona göre yaşa...!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asik olma özürlüyüm  Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın Biri seni bulacak Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan Biraz ürkeceksin.! Ne kadar dirensen de nafile.. İnsansın sonuçta, seveceksin Eski acılara bakıp da küsme sevdalara Gâvura kızıp da oruç bozulmaz.! Sök at kafandan acaba'ları. BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ.. ----- asik olmak istiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!