27 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.12.11, 15:51 @milka Nr.: 41 Antworten

Derdim VAR deme ... !
Allah Razi Olsun senden Bacim...

Her insan kendisine göre bir takim sorunlari oluyor..  ne olursa olsun..her seyin beterine bakmak lazim.. su aldigimiz nefese sükretmemiz lazim.. nice insanlar var..dünyanin güzelligini göremiyor.. oturma odasindan mutfaga kadar yürüyemiyor...

sükürler olsun allahima..

-----
Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly ..
0

Beitrag gepostet am 04.12.11, 06:22 @mecaz-i Nr.: 42 Antworten

Derdim VAR deme ... !
Selamunaleyküm;

Yüce Rabbimiz, dilerim hic bir kuluna tasiyamayacagi, kaldiramayacagi yükü, derdi, kederi yüklemesin, vermesin insaallah.
Yaradanimiz, dilerim aclikla terbiye etmesin, sefalet vermesin, ciger acisiyla sinamasin insaallah.
Yüce ALLAH'imiz, dilerim hic bir kulunu merhametsiz, vicdansiz, imansiz, sevgisiz ve edepsiz eylemesin insaallah.

Yücelerin yücesi, Rahman ve Rahim olan Rabbimiz dilerim bize Insan gibi Insan olarak yasamayi nasib eylesin ki yüzümüz ne kizaracak, kalbimiz ne kararacak, aklimiz ne sasacak duruma gelmesin insaallah.

Paylasim icin ALLAH razi olsun.
Saygilar

-----
"La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah"
0

Beitrag gepostet am 04.12.11, 09:07 @burak_1 Nr.: 43 Antworten

Derdim VAR deme ... !

Güzel ve hepimizde olan yazı dizisi okudum , Burak eline sağlık  anlamlı ve yerinde bir  paylaşım ...

ve

son satırı tekrar  paylaşalım istiyorum.

Ey müslüman dinini öyle sağlam, öyle diri yaşa ki, seni öldürmeye gelen

sende dirilsin!!!

-----
Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür...
0

Beitrag gepostet am 04.12.11, 09:21 @ccc_zahidem_ccc Nr.: 44 Antworten

Derdim VAR deme ... !

Ey Ademoğlu

Sen Doğduğunda Etrafındakiler Gülüyordu

Sen Ağlarken...!

Öyle bir Hayat yaşaki

Sen Öldüğünde , Etrafındakiler Ağlarken

Sen Gülümseyebilesin...!

-----
Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür...
0

Beitrag gepostet am 04.12.11, 09:39 @milka Nr.: 45 Antworten

Derdim VAR deme ... !
Bunalima girmem sebebi .. insanin hayatinda bir Ziel olmamasi.. Müslümanlarin Zieli.. Allaha Inanmak tir.. bence otomatikmen bunalimdan ciukiyoruz..

bunalimlarin sebebi..seytandir.. bizler ne zaman imanimizda kacamak yaparsak..seytanin kucana düsüyoruz.. seytanda bizlerin zayif noktasi kullaniyor..

Her seyin Allahtan geldigine inanmak.. Her seyde Hayir görmek... Allaha Sükretmek otomatikmen bunalimlari yok ediyor..

-----
Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly ..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Derdim VAR deme ... !