|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |

. . . . . . . . . . . . . . . 

Demekki Neymiş : Derdimi Dinledim , Derdimden İĞRENDİM Onun derdini dinledim(gördüm) ,Derdime İMRENDİM Bazen bunları düşünüp, bir şeyi tutabilecek elimiz olduğu için, görebildiğimiz için, yürüyebildiğimiz için, duyabildiğimiz için Rabbimize Şükretmeliyiz...! ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Sen yinede vazgeççç , Allah daha büyük dert vermesin İnşallah.. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Allahima Sükürler Olsun.. I Allah..... ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
sen salak degilsin... ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Demekki Neymiş : Derdimi Dinledim , Derdimden İĞRENDİM Onun derdini dinledim(gördüm) ,Derdime İMRENDİM ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Resmedilmiş bir örnek , evet benzeri resimle anlatım çoğaltılabilir. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Kendini isyana sürüklememişsin , Afferim , Allah daim etsin İnşallah... ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Çok mana olan bir slayt video izledim. Videoda yazdığı gibi : Hayat bir bebği dahi kirletecek kadar acımasızdır ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
öledir  böyle bir konuyu actiginiz icin size tsk ederim . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Allah bugünümüzden geriye koymasin bugüne cok sükür...emegine saglik mecazi cok güzel paylasim tebrik ve tesekkür ederim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Allah bugünümüzden geriye koymasin bugüne cok sükür... Amin Ecmain ... Sende sağol akın , paylaşmak güzel şey her zaman güzel olan şeyleri paylaşmak niyetindeyim. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
insAllah... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
gercekten kardesim ,beterin beteri var bu dünyada.... coook seye sahit oldum ,,,cok sey kendimde yasadim .... onun icin herzaman sükretmesini biliyorum .... bazen gencligime aldanip ,coook seyler istiyorum .. ama sonra allahin sayesinde gerceklerin farkina variyorum ve diyorum .. allahim sana sükürler olsun ....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
Farkında Olabilmek , evet farkında olduğumuz zamanlar gaflete düşmüyoruz. ama gel gelelim Nefis hep JanJanlı şeylerin peşine düşürüyor.  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
sükür halimize dimi paylasim icin tsk ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdim VAR deme ... ! |
hayirli aksamlar üstad. güzel ve anlamli bir telkin, yüregine saglik. yaraticinin insana verdigi en güzel hasletlerden biride düsünmek. düsünebiliyorsak , variz demektir varligimizin farkindayiz demektir. bir insanin bütün duyularini kullanabilmekten daha büyük bir zenginlik olurmu. bizi, biz yapan esas kaynak esas zenginlik bütün duyularimizi hissetmemizi sagliyan icimizde tasidigimiz yüce yaraticinin nefesi. önemli olan bunu hep hatirlayip hissetmek ve sükretmek. seninde bildigin gibi gerisi oyuncak be üstad. yüce Allah bizleri oyuncaklarimizin cazibesine kapilmaktan korusun. hatta oyuncaklarimizi paylasma merhameti ihsan etsin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!