|
|
|
durgunluk neden! |
daha önce site cıvıl cıvıldı..durgunuk var gibi yanılıyormuyum..yanılmıyorsam neden ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
ilkin sanirim cumartesi diye böyle sonra sanirim millet iffet basinda DIZI bakiyor biz burdayizda herkez kendi halinde birseyle mesgul belkide arkadasimiz aciklamis ayrim gayrimcilik olaylari milleti üziyor olmicak yazilarla cahil kisilerin yorumlari........ bos yere kalp kirmalar falan filan sebep bunlardir ama ilk basdan iffet bence millet dizi basinda kardes bitsin dolar bura civil civil olur ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
dalgalandikta durulduk misali  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
böyle iyi zaten politik tartisilmio herkez kendini basbakan sanio  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
sizi tanir gibiyim ama cikaramadim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
öyle abi haklisin  memlekette amma imam hoca basbakan bakan varmista haberimiz yokmus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
ahahha süperrrrrrrrrrr helal harikaaaaaaaaaaaaaaaa MUCUKS ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
benimde gözümü isiriyor bir yerden düşünüyorum,düşünüyorum nereden acaba?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
kiz süper imza bu hahaha koptummmmmmmm ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
  nerden bulamdımki daha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
tamam hatırladımmm açıklasam reklama girermi?uygunmudur..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
dalgalandikda durulduk, müzeyyen senar cok güzel icra eder bu sarkiyi biri eklesede söyle bi dalgalanip durulsak. siyasetin s' sinden anlamayanlar sanal alemde malugulla ekip malugulla biciyorlar sikisincada zihinsel üretkenlikleri iflas ediyor basliyorlar küfür etmeye. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
dinleyemedim yayinlanmasi yasakmis. hassasiyetiniz icin tesekkür ediyorum, elinize saglik. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
gözünle isim yok kiz ben seni isirsamda olur hahaha hammmmmmmmmmm  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
heyaaaaaaaaaaaaa bacimin imzasi süper ahhaha sor hele nerden akil etmis  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
abicim senin imzana ayak uydurmak isterim izin verirsen hahaha kürekler benden diye mi yazsam  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
diyorsunuzz..ilk kez bu tezi düşünmeye başladım... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durgunluk neden! |
abicimmmmm olmusmi ? ----- Boy ölcüsünü abim alcak sizin ... Mezarinizi´da ben kazicam |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!