|
|
|
dikkat dikkat kayip araniyor :( |
slm can abim nabersin hosgeldin nasilsin.?? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abicim seni bulmak zor... testo ,dodiyes , abdi,olsa veya facelook ilkin tüm dansöz kurslarinda aramaya baslardim. iyiki geldin abim senin kullaklarini cok cinlatdim heleki ali kinik dinlerken en cok seni andim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
testosssssssssssss abim gelmis oleyyy baboooooo OKULDAYIM CAKTIRMA güya ders yapiyoz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fistiklari göbecik atarken izlemeye hehehh ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam. gözün aydin sushi..Ne güzel böyle güzel insanlar tarafindan sevilmek,özlenmek,merak edilmek.. Hepiniz harikasiniz..helalllllllllll. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyoy abicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmm canim abimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu beyzaya ekeldigin parca cok güzel bende aldim odsyama onu ----- Boy ölcüsünü abim alcak sizin ... Mezarinizi´da ben kazicam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dosyama olcakti hahhaha yazamamisim özür simdi düzeltdim ----- Boy ölcüsünü abim alcak sizin ... Mezarinizi´da ben kazicam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani güzel insanlar özlenmeye deger olunca böyle bir topic ortaya cikiyor kardesim... tsklerrrrr senide insallah özliyen arkdaslarin olur böyleeeeeeee bizler gibi ----- Boy ölcüsünü abim alcak sizin ... Mezarinizi´da ben kazicam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sushi.. Ben özlenmeyen birisi degilim.. Sadece özlenen ve özleyenleri takdir ettigim icin yazma geregi buldum.Yanli$ anla$ilmasin.Benimde gurur duydugum bir arkada$ cevrem var cok $ükür. Topicini begendigim ve deger verdigim icin yazdim.. Iyi yorumlar..Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardes her lafin altinda bisey arama sende ayolllll benim demek istedigim neydi bidaha oku belki anlarsinnn ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konuyu uzatmadan,$unu anladigimi ifade edeyim. 1.Sende güzel ol seni bizde özleyelim. 2.Temennim seninde öyle arkada$larin olur. Her ikiside kabulum.. saygilar..iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 sen beni hatirlamdin galiba ? sana geri yazacaktim baktim ki sperren yapmissin ?eskiden yazisiyorduk hatta bana hep yardimci oluyordun?? homepageimde akillar veriyordun ?  hatta senin espirilerine bayiliyordum !! sasirdim?? noldu...belki bir yanlis anlasilma diye burada sana ulasmaya calistim ... ----- Unutma!Açtýgýn her yaradan teker teker hesap soracak YARADAN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne dedim burda bunlari simdi paylasmak istemiyorum forum yanlis yer lütfen konuyu iyice batirma diyorum tskler son yazim sana ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//turkbase.de/tb/forum/thread.php?id=57198&forum=9&start=0
Tarih 16.12.11, 15:53
Bu tarihte yazmış buraya : ) ----- " Aþk için ölmeli Aþk ozaman Aþk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardes tskler bulduk bile yanliz bu konuyu gündeme getirenlere sasiyorum gerek varmiydi diyorum sacmalik iste neyse sohbet yeri ariyorlar baska bisey degil arkadasimiz döndü konu kapanmisti buda hatira kaldi aslinda ona bizden onu özliyen forum arkadaslarindan. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hala bunu burda tartisiyorsun farkinda misin? kizmiyorum sacma buluyorum sadece anladinmi sacmaaaaa yazilarin silindi deminden beri siliyorlar anlasana nedeni burasi forum özel degil!!!!! ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende onu diyorum ama anliyan yokki ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!