kardes sendede ne böyük fantasi varmissssss benide gectin ha kitap yazsaydin bunu satilirdi barim bi ise yarardi
olsun calisan insansin galiba bu defalik affetdik hahahha
sana bi can abimin sevdiklerinden gönderim o olsaydi simdi bunu isterdi uyardi cünkü bak
ben verim hersey yolunda ve abimi özledik diye burasini actim belki gören vardir abimi diye sen kaybolunca tüm gece kulüplerini dolasirdik seni bulmak daha kolay ama can abimi cidden bulmak zor baska olay saygisiz güya ülkücüyüz diyen zillilerden biri farkli nick alip özelden caktirmadan tuaf seyler yolliyor güya akilli geciniyor kim oldugnu anlamadik sanki ama sanmasin karsisinda aptal var hemen anladim o diye baska piskopat yoktur onun kadar kendi sanki cok türkde kendi milletine küfür sayiyor pkkci diye olay bukadar
hicde komik olmadi abim kayip diyom yahu sen diyon kurban etsinler coh ayip emme suan sene cok küstüm bilesin
aslm canim evet tskler beni seven sayan tüm arkadaslarinda benim icin ayni kiymeti var canim surda hos vakit gecirip biseyler paylasiyoruz hergün biride aramizda olmayinca hemen yoklugu belli oluyor benim düsüncem bu. insallah diyerek beklicez canim belki izinini uzatdi annesinle hasret gideriyordur az daha bilemicem
abime naptin kiskanc irkek
hehehe bilmemki olabilirde vallahi iyi olsunda ama sanirim az daha kalmayi karar verdi
amanin aman
bu kendi basina daglar tirmanmayada dener rambo gibi GIBI YAPARMI YAPAR abim bu konuda hic korkmazzzzzzz ben geldim nerdesiniz soysuzlar diye girisir
olsun merak ediyorum nerde bu adam özledigimizi bilsin hahahha gec gelmesin diye yaptim icine dogsun das wir ihn vermissen
ne du den charakter hat er nicht o gizlemez kendini bir laf diyecekse birine kendi nikinle der gizlenmez wie manch andere spastis.
öyle yapanlar kendilerine öz güvenleri olmiyanlar iki nickle ancak bi nickle normal duranlar digerinlede utanmadan milletin sayfasina girip küfür yazarlar sen can abimi tanisan aklindan bile gecmez böyle bisey cünkü o asla yapmaz asla
TSK CANIM dostluk böyle bisey iste dimi gi hdl mucuks
ayyyyyyyyyyyyy kiz bu ne cici böyleeeeeeeeeeeeeeee isirasim geldi dudis veresim geldi hahhaha
ben abime alirim pastirma istedigi mafiyaya versin bu benim olsun nolurrrrrrrr esmer bu ben koyun koyuna yatsak ne cici olur kiz bu yumus gibidir hahahaha
hehehhe kiz vallahi supiiiii olurdu hahaaha ama basdan uyarim teyzesi esmer hat käsefüße AMA EGALLLLL yegenin sayilir )))) IDARE EDIVERIRSIN