Slm arkadaslar
Kurban Bayramin ücüncü gününde kaybolan ve trye
Annesine süpriz yapip Kayseriye bayram gezisine giden
CAN_402
ogünden beri kayip, bana abim en fazla 14 gün tatil yapip gelcem demisti
ama hala yok ne sitede ne radyoda nede msnde bulabiliyom.
abimi abimi gören varmiii
en büyük korkum
PASTIRMA MAFIYASI
onu kacirmis olmasin?
bacim sana pastirma getircem diyordu cünkü en son yazisinda
gelde aglama...........benim pastirmalarimdan dolayi abim gitti kayip ve dönmiyorr
abicim birak pastirmalar onlarin olsun istemiyom sirf sen geri dön aramizaaaaaaa
seni rehin alip kacirdilarsa ne isterlerse bosa istemesinler elimizde zaten bisey yok verebilcek senin degerin kadar abimmmmmmmm DÖN GARIIIIII DÖN DÖN nolurrrrr radyoda yerin eksik forumlarda yazilarin eksik özledik vallahi acayip sekilde hepimiz HEMDE DIGERLERIDE azizze olsun beyza olsun 76sunay76 olsun hepimiz seni cok cok merak ediyoruz bu yaziyi görürsen hemen yaz geldim diye emi
bu sarkida sana gelsin.
DIGER ÜYELER icindede gören varsa abimi lütfen bildirin tskler
SENI bir gercek ABISI kadar seven biricik bacin (sushi)
hmm tamam tsk dodi biliyorum senin gözün facelookdan baskasini görmiyor zaten
hehe belkim gelmisken az daha kalayim dedi ...
aa abimi tanimiyonmi ayy bu sitede cok sevilen biri ben misal onu cok özliyom cünkü cok efendi saygili biri sohbeti hos yazilari cok taktir edilcek biri yani insallah tanisirsin oda kayserili sen gibi galiba 38 sende kayserilisin sanirim?
tüh sende görmediysen isimiz zor bacim desene elindeki pastirmalari kapmak icin bide sepi kacirmis olmasin yaparmi yapar
ABDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
abim bana ne öpiyon derse vallahi abdi suclu diyecem
ama söz hahah radyoda kocaman bir öpücük kondurcam mikrofona o giris yapinca
ABDIden sana bu diye oldumi ? SIMDI icin rahat olsun 90 milyonada sahit olur
ne güzel olur giiiii abimin dügününde bizde bacilari olarak vallahi göbecikler atarizzzzz hahha emme abimin kiymetini bilcek birini ilkin ben söyleeeee bi gözden gecirmem lazim layikmi abime diye ama o zaten kendine en güzel yakisani dogru secimi yapar sanirim öyle bisey olsa.
herseyin hayirlisi canim herkezin mutlu olmaya hakki var iyi insanlarin dahada hakki büyük oda hak ediyor!!!
insallah canim.... zamanla kimin nasil insan diye sende ögrenirsin cözersin bak bize bi can dostumuz aramizdan yok olunca arkasindan hemen aramaya cikiyoruz cünkü özliyor insan görmeyince uzun zaman gecince.
ah o yokmi ah o yokmiiii............ o varya o ah ahhhh dizlerime vurasim geldi yine aklima sepi gelince romatizmalarim aziyor dün onca millete istek verdi ve beniii istekleri yerine getireni unutdu kizzzzzzzzz unutuverdi 15 kisi icinde dj unutulurmi hic ve sonraaaa söyle caktirmadan demesi yokmi ha bide en son seni sectim diye cümle kurmus yemin ediyorum calmadim giciklik degilmi bana verdigi istegi yayinlamadim inat ettim traurig guck muck oldu bu emme inat ettim
profilde tüm bilgiler var müzik sevenler zaten buluyor yolu
sende buyur beklerim .
slm kardesim ya sorma ayy ALLAH göstermesin abimide bu otobüs üstünde araniyor diye görmek düsüncesi bile ürkütiyor insani ALLAH kimseyi böyle durumda birakmasin yakinini bu sekilde aramak ne zor durumdur ah ahhhhhh
sen mi dün gece canli yayinda saz calan sen degilmiydin sonra sushi bir türküyü bile okuyamiyan sen degilmiydin bana ah ah dodi ömrümü yedin iki haftadir su sazinla bi ayak uyduramadim canli saz caliyon ama ya acelen var kosuyon yada mümüklü böcek gibi agirdan caliyon ayak uyduramiyom sana bi türlü aramizda engel var sanki bi türlü dengeyi tutduramadik ayrica artik calis güzelce calmaya bak dinleyici covaliyor hem can abim gelincede ister biseyler ona göre 90 milyona rezil olmiyak dahada
abdi sen yolu asil selviye sor utan utan bak kiz sip sak buldu ben ucmasaydim demin dahada radyoda olurdu simdi hahaha ama baglantim koptu dofi laptop beni bazen sevmiyor
aloo dodi beyyyyyyyyy dün gece sunu fark ettimki benim türkülerimde sorun yokda senin bi türküyü on tane türküye uydurmanda sazi eline aliyon yesil basli gövel ördekde kara trenle geziyor ve leylim ley diyor nedense alooooo hata sende bende degil
kiz bu dingirdatiyor haftada iki defa vaktini bize ayiriyorda olan bana oluyor benden acayip seyler bekliyor sanki konservator bitirdim trt sanatcilari saniyor beni beklentisi cok yüksek oysa ben bulasik yikarken ve yerleri silerken mirildaniyom sadece
yaniiiiiiiiiiii yaniiiiiiiiiiiiii diyomda anlamiyorki dingil dingil biseyler yapti dün yine benim kediyede versem bi saz ayni sesler cikardi hemen hemen hemde hayvan hic prova yapmadan o sesleri cikarirdi eminim buna adim kadar hemde
esmer bundan dahada yanik türkü calar
hahaha yok canim sana sepiyi kizdirmak serbest atilmican korkma BASKA ÜYELERLE SORUN OLMASINDA HAHAHAH ama sepi icin yasak yok elinden geleni yap canim arkandayim kiz cabuk yaz bu yazilari gelir okur falan hahahha
bizsiz zaten neler tikiniyonki bak abim kayip diyoz yemek diyor buda bizim bogazimizdan gecmiyor yemek sense yine yemek derdindesin erkek milleti iste ne gaddar oliyorsunuz behhhhh ah ahhhh
can abim simdi acmidir napiyordur cok merak ediyom
abim benim ali ayseyi seviyor sana gelsin aklimizdasin
dodi yemek derdinde olsada suculu tavaya ekmegni bandirsada akli sendedir eminim