|
|
|
hesaplama :D:D |
Ayakkabı Numaranı 5 İLe Çarp - Çıkan Sonuca 50 Ekle.. - Tekrar Çıkan Sonucu... 20... İLe Çarp - Çıkan Sonuca 1011 EkLe .. - Çıkan Sonuçtan Doğum YıLını Çıkar.. - 4 HaneLi Bir Sonuç OLacak .. - İLk 2 Numara Ayakkabı Numaran Son 2 Numara Yaşın Olacak ..!! )) DOĞRU HESAPLARSAN GÖRÜRSÜN D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende yalan yok doğru hesaplarsanız böyle şaşırırsınız  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demekki hesaplıyamadı kimse senin matematik sağlam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerçi millet ayakkabı numarasıyla doğum yılını saklar genelde ama sen yine iisin   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bayanlar genelde yaşını saklar benm bildiğim  neyse bende bebek mezarı gibi ayak var 43 yaş 30  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok bebek mezarı gibi ayak yani kocaman demek istedim ben  43 numara küçükmü senin için ilginç yaşım sınırdamı oluyo şimdi 30 geçmi yaw desene evde kaldım ben   yok yok katılırlar birazdan ama sallayanda olur sanırım   sen kendinle barışıksın kiloyu boyuda dert eder normalde bayanlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne gibi değişiklik mesela ? sakın fenerbahçem hakkında bişi demede  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam hem$oma 43-31 dogru.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel olmuş ama dimi sigaralı resim eski marlboro reklamı gibi   küpe takarım hoşuma gidiyo sen beğenmiyosun sanırım :? dövmemede laf söletmem atamın dövmesi o artı milyonlaca insan var işsiz güçsüz ben cafe işletiyorum evet işim o bilgisayarcıyım ben bunuda beğenmiyosan bişi diemem sana  allahın cinconlusu seni  6-0 :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.slm memo hesaplayanlar belli ediyo hemen kendisini  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen hakaret etmek istiyosunda bana ama becemiyosun sanırım   dövmenin günah olduğunu sanmıyorum bunun videolarını çok izledim hocalar çok danıştım neyse bu arada senin profilnde resmin görünmüyo hiç  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fake seni :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlış hesaplamışsındır:d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani 22 olamazdı :d vede 81  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!