|
|
|
Manchmal da .... |
selam candamarim.. clap:helal.. Ama benim calar radyom hic uyumuyor...der arme arbeitet,7 * 24 woche.. Er ist viel fleißiger wie manche andere...Kizamam ona..ekmek param o benim..Hayat arkada$im. saygilar ve güzel yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
Ay sorma arkadasim öyle bi damardan konu actim ki bagira bagira ilerliyoruz  birbirimizi anladik ya artik ölüm ayirir bizi  ben leb demeden sen artik leblebiyi anlaman lazim bende öyle tabiki  en iyisi hincini alacan makinelerden veya seni gicik edenlerden yoksa katil oluruz bea :P dermisim ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
Anladim yorumun icin tskler iyi geceler ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
Biz burda Saat diyoz saati korkutmaktan konusuyoz sen gitmis milleti dövüyon  acaba milleti dövmek istermiisinz gibi soru sorsam sen gidip onlari kurbanlik koyun gibi dograr bide mangalda cizbiz yapardin eminim  giz bu konuya nerden nasil nicin vardin bilmiom ama senden tirsdim ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
tekrar helal.  öyle cevaplar yaziyorsunuzki..? yazani pi$man ediyorsunuz.. Neredeyse küfür edeceksiniz.saygi lütfen..yorumlarinizi begenmediklerinize de.lütfen.?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
belli belli seni biri kizdirmis  aman ben sana iyi davranim yoksa sen beni de ha$at edersin  kiz et sevilmezmi ? sen en iyisi biraz et ye bak sinirlerin yatisir das schmeckt lecker tut gut und beruhigt (dermisim) ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
o senin düsüncen. Ben sana karsi bi saygisizlikta bulunmadim uydurma istersen. Cvpimi begenmiosan bu senin sorunun benim degil. Ben saygida kusur etmem etmis olsaydim öncelikle oplar uyarirdi sana düsmez  iyi geceler ! ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
melek  tamam öyle olsun ben senin ifadeni özelden alirim  sen gözünü korkut saatin ben daha sonra senden detaylari alirim ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
Sorry ya haddimi a$tim. Ama kim oldugunuzu da cikardim..maksat buydu,,korkunc ya...acayip...sakin kalin yazmayin,maskeniz dü$er.sizede iyi geceler.tekrar sorry to sorry..never again. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
kim oldugumu cikardim derken ? ben benim herzamanda bendim ! ismim Sibel beni taniyan taniyor tanimayanda tanimasin cokda fifi. kendi kendine bisiler yazip harika yorumlar yaptigini saniyosan buyur devam et öyle kalin yazma falan demen sacmalik. istedigim gibi yazarim kimseyede fikir sormam. Actigim topic in icine etmeye mecburmusun? hosunami gidiyor? insanlar kendi istedikleri gibi cvp verir senin bekledigin gibi degil bunuda bilmis ol !  SON KEZ !!!) iyi geceler ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manchmal da .... |
----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!