|
|
|
garip (büyü) |
hahahahah yok zaten gel ögreteyim desende gelmezdim saol derdim yani  bende erkeklerden ders almiyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
türkbase iste eglenyiorum gülüyorum bu sekil konulara...
X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
hahahhahaha hahahahahhaha
bencede cok yersiz ve anlamsiz olurdu  
bu arada kizin konusunu mahvettik el birligiyle hasretimsin kusurumuza bakma artik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
dodi onun büyü yapmasina gerek yokki baktigin an büyüleniyorsun zaten ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
konuyu faceye soralim belki haberi vardir ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
yok öyle yagma ben sormam unutan sensin sen sor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
kizlar da hep bana--senin gönlün zengin,senin gönlün zengin,sende ben bunu begeniyorum --diye yaklasiyorlardi....kafamda soru isaretleri cikmaya basliyor yaaawsss 
heheheeehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
evet,ilk resmimiz eklenmis.....
konumuz bu topice uygun resim bulup,eklemek
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
durusun zengin olmazsa kizlar senin gönlün zengin demezler bence aklinin karisikligina kulak ver sen ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
ama kzlar kandirmaz ki beni,di mi ama yani akin !? böyle kaka seyler kiz kismi yapmaz ki yani sonucta....oder?
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
kesinlikle yapmazlar lütfen ama bu tür düsünceye girmen bile yersiz ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
gülme komsuna gelir basina ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
bu dedigin bur da almanya da ve gelen cingenede türk degil galiba ,dogru anladiysam. romanya falan taraflarindan mi????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
dogru söylemek gerekirse bilmiyorum.. ) ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
Bende gökbayraga katiliyorum, onlar bizi iyi taniyorlar ,bu tür seylere inandigimizi bildiklari icin de ,kullaniyorlar.ne derse desin sen onun dediklerini bir yere yorcaktin zaten ,hic kafana takma derim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
öncelikle günaydin Anladigim kadariyla sana büyü oldugunu söyleyen bayan sende baya büyük bir etki yaratmis Bu etkiden kurtulmak istiyorsan felak nas surelerini devamli okumani tavsiye ederim. Dinimizde malesefki büyü var ve hatta kuran da bile geciyor ama büyüyü insanlar kötüye kullandiklari icin yasaklanmistir . Büyü yapmak Insanlarin arasini bozmak ve zarar vermek icin muska yapmak Islama aykiridir , haramdir ve günahlardan en büyügüdür. Zaten hergün agzindan duayi eksik etmezsen büyünün etkisinde kalmassin , sadece Allaha sigin ve bol bol felak nas sürelerini oku ve ayetül kürsi süresinide tavsiye ederim. ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
bazi insanlar okumadan yazmalari gercekten cok sacma.. antikalikiz, abmin ve beyza beitraglariniz icin tskler  ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!