|
|
|
garip (büyü) |
slm arkadaslar gecen hafta basimdan bisey gecti ve ben galiba hala etkisindeyim.. ich war alleine in der innenstadt und war einkaufen. birden bir kizin gözüme nasil baktigini fark ettim, sie ist direkt auf mich zugekommen und hat gesagt: "Du hast BÜYÜ in dir, du musst unbedingt was machen. Du wirst nie heiraten können, nie! Du trägst BÜYÜ in dir überall hin. Das hat eine Frau gemacht, die bei euch schon gegessen und getrunken hat!" ich: SCHOCK 1. sie hat mich aus der menschenmenge rausgepickt und angesprochen 2. sie hat alles runtergerattert 3. ich bin unverheiratet ich hab sie abgewimmelt und bin sie los geworden. bosver dedim, Allah bilir herseyi dedim. sonra icime sIkinti girdi, cünkü bizdede büyü var aslinda? oder? galiba gercekten etkisinde kaldim ve ne yapciami bilmiyorum  sizce böyle bisey olabilirmi? kann jemand so eine gabe haben? vielleicht auser hocas? sizin basinizdan böyle bisey veya baska bisey gectimi? rica ediyorum, dalga gecilmesin ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
bende herseyin Allahtan geldigine inaniyorum
ich habe sie auch abgewimmelt, ama aklima takildi..
----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
senin icin
ben carsida alisverise cikmistim
bi cift gözün bana nasil baktigini gördüm, aniden kadin yanima geldi ve sunlari dedi
"senin icinde büyü var, senin bisey yapman lazim. sen hicbir zaman evlenemiyceksin. icindeki büyüyü her yere götürüyorsun, bunuda sizin evde yiyip icen biri yapti".
ben: SCHOCK
1. o kalabaligin icinde neden ben?
2. hepsini soluksuz anlatti
3. evli degilim
kadindan kurtuldum dinlememeye calisitim.. ama sonradan aklima takildi..
----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
Bence dua et bol bol Allahtan hayirlisini iste hakkinda daha derinlerine girdikce daha etkisi altinda kalirsin o yüzden duayla kendi icinde huzuru bul  kann jemand so eine gabe haben? vielleicht auser hocas? bu lafin cok yanlis bir defa hocalar yapmaz bu tür birdefa onu yapanlar sahte pislik yatacak yeri olmayanlar onlarada hoca denmez... gercekten enteresan bir durum ama sen ilk bastada dedigim gibi dua et olmaz diye birsey yok... eger bu tür yapilmis ise bozan insanlarinda oldugunu duymustum  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
haklisin olabilir ben kadini fazla dinlemedigim icin para falan demedi ama mutlaka isterdi demi ben direk beni ansprechen yaptigi icin sasirdim.. okadar insanin icinde, bide her evli yüzük takmiyorki, veya her bekarda yüzük takiyor.. dürfte nicht an ringen liegen, bide öyle konustuki, so selbstsicher anlatamam.. baskasi anlatsa, seni iyi kandirmis derdim, ama insanin kendi basina gelince etkilenebiliyor iste ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
testo günaydin kardes.. kisacasi su hasretim alisveriste iken yalniz basina bir kiz direk karsidan gözlerine bakmis ve yanina gelip bunu kalabaliktan cikartmis sende büyü var demis tanidiginiz birisi sana büyü yapti demis ve evlenemiceksin demis dikkatli ol gibisinden yani bizimkisi o an kaale almamis ama simdi SIkInti basmis olabilirmi diye soruyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
sorry ben hoca dedim ama tabi böyle kötü niyetli büyü yapanlar tabiki hoca olamaz meine wortwahl war absolut falsch, sorry.. ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
haklisin kesinlikle ama icime kurt düstü iste.. baskasi anlatsa, gülerdim iyi kandirmis derdim, ama insanin kendi basina gelince etkileniyor.. ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
yani ben yüzük varmi yokmu diye kendim hic bakmadigim icin, zannediyorum kimse bakmiyor.. yani sonucta evli insanlarda yüzük takmiyabiliyor, veya bekar insanlarda hosuna gittigi icin yüzük takabiliyor..  ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
bende tercüme etmistim ama okumadin galiba ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
ben Allaha sonuna kadar inaniyorum ama sende bilirsinki meleklerin oldugu gibi seytanlarda vardir ve seytanlar insanlarla ugrasir, aklina girer, karistirir.. ben eger Allaha inanmamis olsaydim, orda o kadinla o gün muhattap olur o angeblich büyünün cözülmesi icin hersey yapardim belkide.. ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
o 3 büyü nelerdir aciklarmisin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
rica ederim elimden geldigi kadar yaptim ne demek ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
das mit den gegenargumenten stimmt. man findet immer welche.. aber nein, ich glaube an sowas nicht.. ich werde es auch nie glauben.. ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
ama sen pekte sikayetci degilsin bu ücünden  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
) dodi abimmmmmmm ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
memnunum yolumdan devam et diyorsan bende o yola sapmaya baslayim yavastan 
ya alsinda varya cok hevesliydim saz calmaya 14 yaslarinda bir saz aldi annem bana babam birkacgün dinledi nasil caldigimi aldi sazimi kirdi 
ama simdi az cok gitar calabiliyorum sazada basliyacam bir zaman sonra  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
beni de hep trene binip evine gidecek parasi olmayan, yemek yemege parasi olmayan, su icmeye parasi olmayan, ilac almaya parasi olmayan insanlar hep kandiriyor yaaaws. yolda karsima cikip dikiliveriyorlar karsima, benden isteklerde bulunuyorlar,sorunlarini cözmem icin. neden beni sectiklerini de hala anlayamiyorum ama genelinde tüm sorunlari maddiyat yardimi ile cözebiliyorum.....
hehehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
aminnnnnnnnnn  ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garip (büyü) |
senin durusun zengin bir kere ondandir  az fakir gibi gez dolas bak bakalim daha cikiyorlarmi karsina ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!