|
|
|
10 Yaşında 31 Haftalık Hamile |
New York Times'ın haberine göre
Meksika'nın Puebla kentindeki bir hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki kız
çocuğunun, 31 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.
Doğum sancıları artan çocuk hastanede sezeryanla bebeğini dünyaya getirdi. Prematüre olarak doğan erkek çocuk,
küveze alındı. 10 yaşındaki annenin, her gün hastaneye giderek bebeğini
emzirdiği açıklandı. 10 yaşındaki küçük anneni kimliği belirtilmezken,
çocuğun babasının kim olduğu hakkında da bilgi verilmedi. //www.haber365.com/Haber/10_Yasinda_31_Haftalik_Hamile/  söylicek baska bisi bulamiyorum ----- MbSsdgS D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla ben daha cok tecavüz diye düsünyorum ama maalesef daha fazla bilgi yazmadigi icin sadece tahminde bulunabiliyoruz bu yasa böyle bi olay tek ama tek anesinin ve babasinin sucu ....
meinst du damit das sie gewollt geschlechtsverkehr hatte? ich kann mir das garnicht vorstellen :S ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim ay neler var yaaa kesin akraba kiza bisey yapti meshurdur böyle olaylar onlardada yuh yani bukadarda olmaz daha o kiz barbie bebeklerle oynamasi lazimken kiza hayatin en acimasiz taraflarindan hayati göstermisler yazik o kiz daha düzelmez cok var böyle buna benzer hikayeler canim benim iste insanligin isanlikdan ciktigi dönemdeyiz insanlik 10 yasinda kizi hamile birakmak mi kizi o hale sokan prostat olur insallah. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi benim daha cok merak ettigim sey... 10 yasindaki bi cocugun karni büyüdügünü anne baba fark etmedimi ? yoksa fark etmek istemedilermi ... diger arkadasa yazdigim gibi ich gehe eher von vergewaltigung aus auch wenn das im artikel nicht geschrieben wurd. ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam candamarim. Cok üzücü bir hadise.Zavalli cocuk ,anne olmu$. In$allah onu bu hale koyanlar en agir cezaya carptirilirlar.Örnek ve caydirici bir ceza alir. Güzel yorumlar arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demekki ergenlik cagi 10 yasi altina düstü. eskiden pupertätzeit 11 yasindan basliyordu. yani cinsel istekler.
cocugun cocuk getirmesi bir yana ,dünyaya gelen cocuklarin büyütülmesinde zaten hata var.
ister 10 yasinda ister 18 yasinda isterse 25 yasinda anne olan bir kadin yada erkek asla cocuk büyütecek olgunlukta degilerdir... 33 yasindan büyüklerin yada bebegin dedesi ve nenesi tarafindan, yani aile büyükleri tarafindan büyütülmasi en dogrusudur.. cocuk bari hayati ögrenir onlarin yaninda.. ama gencler den cocuk birsey ögrenemez. biz bu birikime sahip degiliz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su 33 yasinida yanlis yazmisim. 53 olcekti  cünkü o zamana kadar erkeginde kadininda akli baska yerde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olayin arkasini bilmiyorum ve ne olursa olsun yalnis oldugunu düsünmekle birlikte söylede bir gercek var.dogada kizlarin ergenlikleri 9 yasinda,erkeklerde ise belki 1-2 yas daha gec,iki cocuk bilincsiz bir sekilde birlikte oldularsada böyle olaylarin olma ihtimali var. cok uzaga gitmeden bizim ülkemizde bile hala böyle garip töreler varki,mahzun kirmizigülün(BEN KENDISINI BEGENMESEMDE)yeni bir dizisi var,veteresi bana ilginc geldi.ordada bu na benzer bir konu ele aliniyor.anne baba oldugumuzda ,özellik le bayanlarin kiz cocuklariyla herseyi konuabilmesi lazim.bilincli toplum ,bilincli cocukla basliyor yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ,seninle düsüncelerimiz bir cok konuda ayni zannediyorum,ben de yine ayni sekilde düsünüyorum.töreler hala bir cok kirsal kesimde kanun üstünde görülüyor. üzücü gerceklerimiz,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam abla vallahi narin arkadasimizada yazdigim gibi benimde en cok sasirdigim sey buydu zaten. Hani 10 yasindaki bi cocugun karni büyüyorda niye kimse fark etmiyor. Niye ailesi bisi demiyor. senin dedigin gibi hicmi üstlerini giyinip cikarmiyorlar? Benimde aklima dahada baba tarafindan tecavüz geldi ama düsünmek bile tüyler ürpertiyor  saskinlikla okumustum bu haberi ve gercekten cok ama cok kötü bi durum bence ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vallahi arkadasim sana bu konuda katilamicam. Cünkü bir dede veya nine kendi bildiklerine göre büyütür cocugu. Örnegin daha SIKI YÖNTEMLE büyütür. "cikma disari, gezme fazla cünkü senin zamaninda biz gezmiyorduk " vs. gibi davranislarda bulunurlar. Yani kendileri nasil büyütüldüyse öyle büyütmeye calisirlar. Ama bu zamanin cocuklari daha rahat büyüdükleri icin sorun olur. Evde baski gören cocuk daima disarda hircin olur  yinede yorumun icin tenk yu zaten ya$ olayinda ne demek istedigini anladim ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin hangi diziyi kast ettigini biliyorum. Aglayan bi kiz cocugu yasli bi adamla evlenmeye mecbur kaliyor. O diziye bende bakicam insallah. Ama su da bi gercek ki almanlar gibi biz cocugumuzu karsimiza alipda rahat rahat konusamiyoruz. Cünkü halen o konu "ayip" olarak geciyor. Yani örnegin almanlar gibi biz cocugumuza cinselligi korunmayi veya evlenmeden önce iliskiye girmeyi anlatamiyoruz. Yinede bu olayla karistirmamak lazim sonucta 10 yasindaki kiz cocugu benim gözümde asla ve asla isteyerek birisiyle beraber olamaz. Bu mantikli olarak sacma olur sonucta kiz neyin ne oldugunu nerden bilsin? ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:Bu mantikli olarak sacma olur sonucta kiz neyin ne oldugunu nerden bilsin?  : Bende bundan bahsediyorum ve acaba önceden konusulsaydi ,uyarilsaydi ,bilgilendirilseydi daha mi iyi olurdu.(ama ilk yazdigim gibi olayin arkasini bilmiyorum ,genel konusuyorum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyleleri de var, sadece sapik erkekler degil ayni zamanda göz yumanlarda sapiktir benim gözümde
Ablacim bu cümlene kesinlikle katiliyorum harika yazdin ve 100% dogru  ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vallahi olayin tam olarak ne oldugunu hic birimiz bilmiyoruz sadece gazeteden kopyaladigimla yola ciktik hepimiz. Ben sana sormak istiyorum arkadasim senin aklina sigiyormu 10 yasinda bi kiz cocugu (örnek sadece) bilgilendirilmis olsaydi cinsel iliski nedir veya erkekle kiz bi araya geldiginde $unlar $unlar oluyor diye, sence o kiz o yasda kendi istegiyle böyle bisi yaparmiydi? kendi fikrini bilmek istiyorum ----- MbSsdgS :-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkegin baskinligini göz ardi edemeyiz tabi ,ama anadolu da dört duvar arasinda kadinlarin bazen erkekden daha baskin ciktigida olmuyor degil.seninde yazdigin gibi yillarca süregelen geleneklerin degismesi zaman aliyor . mesela benim kötü gördügüm ve kentlerde de cok rastlanan aile evlilikleri var.yakin kan bagi olan insanlarin bir biriyle evlendirilmesinin nelere mal oldugunu hepimiz biliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutlaka cok hassas bir konu,yanlis bir sey söylemek istemiyorum,farkli kültürler ,farkli yasam sekilleri sunuyor insanlara.bir alman belki 10 degilsede 15 yasinda cocuguna kondom(özür)kullanmayi ögretiyo. dedigim gibi ince konular ve bizim kültürümüzde ayip olanlar baska kültürlerde cok normal oluyor. ayri bir konuda cocuklarin internet araciligiyla cinsellige cok daha fazla ilgi gösteriyo olmasi,yani cok faktörler var cocuklarin kontrolsüz yönlenmesi falan gibi faktörler. beyza da cok gercekci yaklasiyo olaylara,o nun dediklerine tekrar katiliyorum.ortaya cikmamis bizdede cok garip sapik iliskiler oldugunu düsünüyorum. ama ne olursa olsun anne ve kiz cocugunun arasindaki iliskinin ve güvenin cok cok önemli oldugunu düsünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resmen ensemde bir silah hissediyorum  ne demek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volki sen kessene öyle kisilerin cezasini acayip yakisir sana süpersin helal cok güzel yazmisin ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!