|
|
|
Dük icini Rahatla |
arkadaslar küfür ve hakaret olmadan dük icini ve rahatla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
bişey olmaz dük sen icini fubar:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
nükler bombami sanki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
yoluna devam et mutlaka biri ickar hepsi yanliş olacak deiglya belki bir gün dogru biri cikar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
hasa öyle biseyi yapma gücüm yok onu tek yüce allahtan dileye iblirsin ben gibi aciz bir insanin isi degil bu konuda yardimci olamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
sana aciz demedim kendimi kast etim önce iyi oku sonra alooooooooooo de oki sen yazilari dogru okuyamiyon birde silgimi istiyorsun önce kendini isl sonra hayataki olumsuzluklari isl bence ilk olumsuzluk sizsiniz ve catmadin kimseye oki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
rica ederim hic bir zaman ön yargili olmayin birseyi bikere okumayin ve hic biseyede birkere bakmayin baktiginiz seyleri iyice görün ondan sonra  yanlis anlasilmalarda nekadar kalpler kiirldiginizi bilirsiniz  kalpler kirilmasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
insalah hersey günlünüzce olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
sükür..
en güzeli acacaksin müzigi...alacaksin eline sigarani...kafadan gecireksin herseyi....öyle söyleyerek yazmayla olmuyor...hayatimizin bi parcasi icimizdekiler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
yorumlarin cogunda serzenis hüsran,hasret üzüntü.... her insan kendisi icin koydugu kurallari hayat tarzi olarak secerse,ortaya sonsuzluk ifade den acmazlar yumagi cikar..durum bundan ibaret....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
bu aksam hirvatlardan 3 yicez ve önümüzde ki yaz avrupa sampiyonasi gene bizsiz gececek... 
oh beeee,rahatladim haaa.........tüm icimde ki dertler,sikintilar bir anda yok oluverdi...  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
ceken cekene bugün gene desene..... 
yanilmamizin pek bi ihtimali yok ne yazik ki......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
azizze baskan büyü yaptirsin bizim stada da, belki o zaman burada bi 1-0 kazaniriz da, orada gene ama bi 2-3 yer,otururuz kicimizin üstüne.....
care demokraside derler ama bu duruma care bile yok....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
seni bir dertten kurtarayim.....
zaten katilamayacagimizdan dolayi,sampiyonada hasta masta olmayacagiz.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
bizim icin öyle özel turnuvalara gerek yok ki bu tarz kutlamalar, gol atmalar icin....
unutma,deliye zaten hergün bayram.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
icinizi dükün dedim futbolu tartisin demedim  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
düktümde sen görmedin ne yapim  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
beni vur rahatlarsin  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
icini dükmiyorsunki nefretini düküyorsun o yüzden rahatlamiyorsun  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dük icini Rahatla |
komik anlatma sende acikli acikli anlat  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!