|
|
|
isminize göre resim cizilir :)) |
gülay benim resmi gördünmü onu profil resmim yapsam nasil olur acaba  sizde sahitimsiniz bu benim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet her seferinde degisik cikartiyor 
onu buraya koymak icin önce ekrani komple kopyalaman gerekiyor Druck S-abf tusu olmali klavyede yada print ona tikladiktan sonra pc den painti acip oraya strg ile v tusuna basarak ayni anda oraya geciyor onlari yaptiktan sonra bir adres var onu veririm bunlari yaparsan meseleli is gibi sanki  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahahahdeli ya fal gibi bu seninkisi kabul etmiyorum duayla baslamissin normal yeniden yaz simdi yoksa sayilmaz   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ee ben önderle yaptim zaten yoksa akin la yapsaydim asireti düzerdim suraya   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahhahaah tam efe olmus bizim adam   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende ilk yaptigimda köpek cikti elinde blumenstrauss vardi hosuma gitmedi ve tkr denedim bir güzel bayan resmi cikti . buraya nasil ekliyebilirim ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buraya ekleyin o zaman bakalim bir tarifle olmuyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buraya eklemek biraz uzun sürüyor aslinda ama eger eklemek istiyorum derseniz tekrar bir tarif yapabilirim
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seninkisi yine iyi cikmis biz birseylere benzemedik bile ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen neye benzedigini nasil ciktigini neden yazmadin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tam beni cizdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyyy neye benzetti peki 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine sende güzel birsey cikmis bilader bizi birseye benzetmedi bu ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acaba neden öyle cikti ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

bendede bu cikti ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süper cikmis sendekisi beni ilkinde resmen yaratiga benzetti ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dimi istersen senin portrenide yapiverem KISKANMA hemen oracikta ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!