|
|
|
isminize göre resim cizilir :)) |
arkadaslar alttaki linke tiklayip isminizi yazdiginiz zaman resminizi cizen bir sanal makina diyelim.beni cizdi ama kimsenin görmesi taraftari degilim  
//www.sketchswap.com/ ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah bu ne ya   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha ne kadar güzel cikmissin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.slm beyza su an ekleyemiyorum kücücük bir lepiden giriyorum ama eklicem aksama o zaman görürsün beni  cok yahsi ciktim yau ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende alamadim ekranin resmini cekip öyle aldim ekledim  sagolasin seninde bayramin mübarek olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saclar uymamis ama idare eder iste  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm bak demekki gizli bir hayranin var ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saol tsk ederim sneinde bayramin mubarek olsun 
sen ordan kipirdama bir yere ben tb yi toplayip geliyorum seni kurtaracagiz  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilemicem ama belliki birilerini kizartiyorsun sende ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabi ya kesin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen sakin atlama ben cagirdim simdi sen bize hangi dagin basindasin ve hangi ülkedesin cabuk tarif et  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm o zaman bisi diyemem ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah ben biliyordum orda birisini intihara zorlayacaklar zamaninda kazimistim nasil kazidiysam halen duruyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tühh bilseydim senin düsecegini orda nöbet tutardim yanimdada tb halki  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm bak sende güzel cikmis bizimkisi neye benzedigimiz belli degildi 
tarif edeyim nasil eklendigini ekle istersen
simdi klavyede Druck S-abf tusu vardir yada print tusu olur oraya tiklayip ekrani komple kopyalamis olurusnuz daha sonra paint yerine gelip strg ile v tusuna ayni anda basinca paintin icine atmis olurusnuz ordanda kesmeniz gerekiyor sagini solunu sonra ekleyebilirisniz uzun is gibi demi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!