|
|
|
Bu yilda kurbanimiz böyle olsa :))) |
saka maka bi yana bazen cidden cok güzel süsliyorlar koclari dimi giiiii ama böylesini hic görmemistim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah canını almasın bitanem koptumm bune ))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Sushi  o krubani kim keser be  Ok ich gebe es zu..ben keserdim:P ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süslüpüslü kurban ahahah kac numara ayakkabısı )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim bu yil kurbanlarda biraz daha iyi satis yapsin diye herkez anguslara hucum etmesin diye böyle bir proje baslatmislar bende dedim ilk adimi arkadaslara yapalim forumda üc takilan testesteron-facelook- ve dodiyez arkadaslarima hediye gönderdim bizim köyden buda  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilirim sizin köyün koyunlarıda cok süslü inan halen daha gülüyomm cok yaşa valla ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm sepiiiiiiiiii hosgeldin tabi kurbanin kokusu cekti dimi hahaha nasil buldun kurbani söyle bakim aslinda sende cok sevdin biliyorum gözlerini ayiramiyon ondan  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu benim icin güzellik tadidir sushi  huynu suyuna bakmam beni bilirsin ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayyyyyyyyyy sepiiiiiiiiiiiii göbüsünü suan ovalamiyorsan ahanda bana sushi demesinler gözümde kavurma olarak mi göriyon onu sen yoksa pirzolasini mi hayal ediyon? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahah bu nasıl ))9 koptumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahhah melisaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaa bu neeeeeeee tam hos bir poz vermis sepgo arkadasimiz görmesin kiskancak simdi hahahah ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah suslu demı koptumm valla azızemm bıtanem yavyumm ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahaha super ama guneslenmeden kurbanlık olmak ıstemedı  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayramda kavurma gider be..oysaki o gerci söyle acik atesde üffff konusmayim..agzimdan su damliyor  neysem  biss später ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he gii bizim balikesir koyuna bursa inegöl mö mö tas cikardi hahah banu alkandan farki yok hahahah ayyy cidden koptummmmmm bana biseyler oliiii ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hamsiye gel vatandaş gelll )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani herzamanki halin yaslilikdan dolayi salyalarin akiyor he öyle mi  temem bizi bulacagin yer biliyon zaten fazla özletme kendini ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahaha burdaki kurbanlık bu model ne yapakk  )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hani büyüklerimiz derlerya eski kurbanlardan aldigmiz o güzel tat yok simdiki kurbanlarda artik bayramlar cok farkliydi eskiden iste nedeni ortada haha simdi anliyom annem neden öyle diyorrrr CÖZDÜM OLAYI ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski kurbanlıklr bılmıyodu modern olmayı sımdıkı kurbanlıklar guneslenmeden cıkmıyo pazara  )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!