|
|
|
Bu yilda kurbanimiz böyle olsa :))) |
Yaf hem pamuk gibi eti olan bir koyun resmi , hemde kavurma diyon üstelik Moncheride Kavurma resmi eklemiş. Bayrama İştahımız açık başlayacaz be  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İnşallah Yiycem,yiycem benim kınalı kurbanlık kuzularım  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim zaten ondan oturuyorya haahha cok yemis artikin kalkamiyorki yerinden  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eklediğin Kavurma Nefiiiiiiiiiiiiss lezzetli görünüyor ya , iştahımı açtı valla resme bakarken ağzım sulandı  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yedigin kavurmalarin kurbanlarin o coraplardan varsa coraplari bana ayirmazsan hakkimi baci olarak helal etmiyorum sana  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne çorabı LüLü ben çorapsız dolaşıyom    LüLü'me deve kesecem deve  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abowww deve zaten seni anca doyurur kurbanlik kadar etini dagiltip gerisini deep frosta firlatcaksin bilmezmiyim seni uyanik köfte seni MECAZIII yaaa resim ceksene bahceye cikipda ikinizi söyle yan yara boylu pozlu göresim geldi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deveyle resim çekinirsem devenin yanında benide kurbanlık KOÇ sanarlar be  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevillaaaa Yüzmeyi biliyon demi ? Kurban bayramında kurban derilerini sana yüzdürecem   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abowwwwwww yaniiiiiiiiiiiii olsun mecaz-i hahah sana bisey göstermek istiyorum gecen yildan kalma benimde bir hatira resmim var bizim kurbanla   ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende safak sezer gibi dizisinde hep koyunalra yükleniyoruz diye deveyi kapip geldin hahah süpersin ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebaydan mi hahaha süpersin canimmmm schon niedlich so ein vieh haha evde bitane bende alsam diyom so als sitzgruppe hhahah im wohnzimmer degisiklik olur so natürell olur diyom mit echtheitsgaranti no lederimitat usw haha echtes kamelfell  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Rütükten dolayı bu sene kurban kesemiyo :P ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
T.H.Y 'de bayram indirimi   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hindi rahmetli oldumi sevil  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz nelsonu yeni gördüm inanki ahahha haaaaa haaaaaaaaa tam benlik bu iste TSKLER ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhaha haaaaaaa haaaaaaa he oldu gözlerim doldu bide milletin diline simdi nellyi alistir hahaha moncherici hemen alisiyor zaten hahaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahha iyi iste bi güzel haci sakirlersin hahahha cok sevdim napim dayanamadim cici ama baksana ne güzel mankenlere tas cikarmisssssssss cindyler claudialar hahha bunun yaninda halt etmissssssssssss ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!