106 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:06 @sushi Nr.: 41 Antworten

bir dünya kuralim
ben kimseyi kendime almakicin begenmiyorum burda öyle bir arayis icersinde degilim.senide herhangi bir konuda begenmek zorunda degilim.sohbetim bu istiyosan yazarsin istemiyorsan layik gördügün konular birsürü sahis var onlarla lak lak edersiniz benim burda küfürsüz ve degerli sohbet edenlerle yerim.
-----
Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur.
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:07 @sevil_1980 Nr.: 42 Antworten

bir dünya kuralim

hahhaha nedense bu aklima geldi

ah ahhhhhhhhhh  sana gelsin sevilcik iyi dinlemeler

-----
Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!!
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:09 @beyza Nr.: 43 Antworten

bir dünya kuralim
insanlar yaparken hatalarini biliyolarmi diye sorabilirmiyim barim so cevabina
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:10 @ardor Nr.: 44 Antworten

bir dünya kuralim

heul doch hahahh sevil dogru demis valla kiza katiliyorum

TOPIC ACMISIN BIZDE CEVAP VERDIK ama sennn biziiii DISLIYORSUN BEGENME KARDESIM BENDE SENI SANKI COK BEGENIYOM ben burda sirf topice yazdim ama aldigim cevaplarindan dolayi sana yazdim geri yoksa meraklin degilim senin kafayi yemedim daha  vee senin gibilerinede kalmadim!!!!!!!!!!

SIRF TOPICE YAZDIM EN DOGAL HAKKIM madem topic aciyorsun  dalgada gecmedim ama sen hemen basladin biz degilllllllllll

-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:15 @beyza Nr.: 45 Antworten

bir dünya kuralim

aman salla canim ben  bizde hata topic acmis insanca geldik yazdik ama karsi taraf nedense cevaplarinla hep saldirmak derdinde neden acaba bir yarasi olmali sanirim bukadar canini yakan olmuskiiiiiiiiii dostluk görmez olmus gözüüüüüü  benim tavsan bile kör kör bundan iyi görüyor herseyi

BIZDEN KÖTÜLÜK GELMEZ  AMA ANLIYANA ANLAMIYANLARDA BÖYLE ISTE LAF ATIP DURUR DIMI CANIM

-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:18 @sushi Nr.: 46 Antworten

bir dünya kuralim
sacmaligini sen erkek kiligina girerken baslatmissin ya oldugun gibi ol yada göründügün gibi.begenmitor bu dersen bizi ben kadin meraklsi olup burda kendime istekla kari aramiyorum benim bir kadinim var .burda saygili bir yönde isteklerini yazabilirsin ama bana begenmiyor dersen bizi bende burda kendimi farkli görürüm.
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:22 @beyza Nr.: 47 Antworten

bir dünya kuralim
yok benim kimseyle kavga ihtiyacim yok hele bu yerde his cünki tamamen benim sohbetim dogru seyler üzerine nasil dogruyu konusurken tsk aldiysa bende öyle bir sohbet ama baktimki bunlar farkli syeler pesinde bütün kardesler sanki bir elmasi kaybetmis onu buldu ve sag salim taslamaya basladilar galiba azize ablanin dedigi biraz hali sorunsuz kimse yok ama bunlar kardesler arasi sorun galiba hayrolur ins
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:27 @ardor Nr.: 48 Antworten

bir dünya kuralim
ve diyorumki bir dünya olsun icersinde temiz kagit olsun ve birde 1 yesil kalem birde mavi kalem olsun .sanirim onlarla bir piri reis gibi dünya hariyasi cizebilirim.
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:27 @ardor Nr.: 49 Antworten

bir dünya kuralim

kardesim benim resmim espiri anlamda ama anliyana sen ekekmisin simdi profilinde cinsiyet erkek tikladin diye  orasina gelince erkek mis gibi yapan bir cok bayan gördüm bayan  cinsiyet yerini tiklayip bir cok erkekde gördüm bana laga luga yapmaaaaaaaa senin ne oldugunda belli degil !!!! BENI BILEN BILLR BILMIYENDE BOS BOS KONUSUR SENIN GIBIIIIIII 

hem birazzzzzzzzz sakin ollllllll  düsmanin yok karsinda bacin var!!!! BACINA AZ saygi göster ben bilseydim yazmadim vallahi buraya    ve bu son yazisim ne yazarsan yazzzzzzz  sana cevap yazdigma pisman oldum cünkü sana yazip deger vermeme degmezmisin!!!!

BASKA TOPICLERE GIDEM KIYMETIMI BILEN COK ARKADAS VAR 

BYEEEEEEE

-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:29 @beyza Nr.: 50 Antworten

bir dünya kuralim

birak canimmmm degmezzzzzzzzz yazdigma pisman etti adam sevilin dedigi dogru demek

-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:29 @beyza Nr.: 51 Antworten

bir dünya kuralim
benim bir sorunum yok sushi benden buyukse olmasada bayan olarak sosyal ablamdan .
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:35 @sushi Nr.: 52 Antworten

bir dünya kuralim
sen ne diyon yaa beni burda rencide edersen bende karsilik vericem tabi sosyal ablam hepsi benim burda kötü bisey dediysem sory ama sen söyledigin farkinda degilsin.sacmaliga bakarmisin bizi ayirmaya izin verme yahu benmi deliyim yoksa deliyemi denk geldim bu sacmalik ne ben tutup kolunuzdan ayrilinmi dedim yaaa allah askine sohbete bakarmisin sorunlarini acik söyle bari elimizden geldigince sohbete katalim ama sen sorunlar dolayli bize vurmaya hakkin yok .benim amacik begenmek degil burda iyi ve kaliteli bir sohbet ama bunu farkli yere götürdün helal olsun.
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:38 @ardor Nr.: 53 Antworten

bir dünya kuralim

-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:48 @sushi Nr.: 54 Antworten

bir dünya kuralim
nasil istersen o senin kendi sahsi deger ve kanaatin .bence bir bayan biraz kendini tasimali sonra bu tür düeloya girmesi gerek iste bende bu tb senin gibi insanlarla tanistima mutluyum cünki tanimis oldum bu konusmalarinla sana söylergim o özürleride geri aldim özellikle ablam diye hata ettim dedigim icin ablaraimdan özür bu vesileyle layik olduguna bırakiyorum seni.
-----
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:54 @ardor Nr.: 55 Antworten

bir dünya kuralim
iyi   geceler.   silahin,   üretilmedigi.   elektirigin  ve    paranin  kullanilmadigi    bir  dünya   istiyorum.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 03.11.11, 22:58 @breeze Nr.: 56 Antworten

bir dünya kuralim
siir  cok   güzel  elinize  saglik.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

bir dünya kuralim