|
|
|
bir dünya kuralim |
yeni bir dünya düzenini kurmak icin kendi istekleriniz dahilinde olmazsa olmazlariniz neler olur.yorumlara simdiden her arkadasa tskler. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
basla basla atmadan basla  güzel bir dünya olsun ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
ben isteklerini verim demedim sorum dünya kurucaz.efendim. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
henüz degil yeniden kurabiliriz. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
msl ben yeni bir dünyada zülfikarin geri gelmesini isterim. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
beyza yahu sen aklın fikrin erkek ben neden bahsediyorum .olmazssa olmaz kurucaz iste dedklerimizle.babayi sayma say kurucaklarini ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
ey beh tursuyu nerden cıkardin aksam aksam ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
bayrak nedir beyza sorabilirmiyim.? ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
slmlar hmm ben simdi dogru mi anladim yeni bir dünya olsa nasil olurdumu diyon sen hincik böyle olabillir bence yani zaten hayatim hep böyle olsa diyomda ahh ahhh 
görünüsü böyle olmali disdan 
ve bizim bakisimizla böyle olmali  ve buna benzer güzel sarkilar sokaklarda herkezin dilinde olmali..... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
sevgisini esirgemeyen sevgisiz kalmaz beyzacüm unutma arti kadinimdan baskasini istemezdim.kötü insanlarda olmasa iyi insani cözmek güc olurdu dünya düzeniyle düsüncelerin cakısmiyo yaa beyzis  sunu unutma ne ekersen yani saygi ekersen karsiliginda sevgi saygi görürsün yok oyun istersen karsiliginda oyun oynarlar .eger cenneti istersen bu dünyada yine iyi ve sadik bir sekilde kadin erkek olarak dinini yasicaksin.öyle yan gelip vidi vidi yapmakla mahalle karilari gibim is olmuyo .sana gerekli olan hayatini hayat yapan dünyani cennete bagliyan 3lü bir zirve yapican istisare yapican dünyani kurucan hemde ahiretini .unutma bu dünyadan göcerken bir dünya kuralim derken birazda öbür dünyadan bahsetmek istemistim.iste orda dünyamizida kurmak icin burda önce uygun bir tarzda dini yasamak bence.tabi kadin milleti dini diyince pek ciddiye almazlar hep hayat deniz ve günesten ibaret olup bide tb 1 varken birkac kisiyle vidi vidi yapmadan ibaret oldugunu dusunyurler.kimse ciddiyeti ve hayatin yapicagi etkileri düsünmezler nedense aman bosver olmasada olur derle e hadi olmasin bakim nolucak .bir durup pir düsünmek gerek.beyzüc üm ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
sormuyom bayrak nedir diyorum onu soruyorum. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
sushi senin bu beyzayla sözlesmenmi var yoksa ayni kan bagindanmisiniz ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
kardesimdir kendisi neden sordunki hayirdir ? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
benziyosunuz tskler dogru konustugunuz icin. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
baska kardesiniz varmi burda ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
niye kardesim dedim diyemi benzetdin hemen ayy sende kardesimsin kiskanma hemencikkkkkk benim kardeslerim coktur hahhah gellll yaklas yamacima hahhaha ay kiyamam ben sanaaaaa beyzamida kiskanirmis ardorcukkkk oyoyyyyyy dur hele sana bi kosuda seker alamda kiskanma emi böyle ablalar kiskanilmazzzzz yaaa sen daha ögrencen bunlari  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
ben senin kardesin olmam kusura bakma gercekten kardesim diyen pek olmaz burda ama dogru konustunya helal olsun yanli kardesiniz biraz hayali deniz ve günezle bozmus biri hic gercek olan bir dünyadan haberi yok toz pembe görüyo hep oysa hayat insana deger verilenden aksi bir yolda giderse hak silesine carpilir .sende öyle burda hep dang ding donk seyler ama malesef biraz sorumlu bir davranıs olmasi gerek burdan kardesinizide tesvik ediniz .birazcik surda fazla kötü seylere alet olmayin bence iyi ve güzel seyler yapmak gerek msl ev icersinde güzel bir sohbet egerki burayada giriyosan yine degerli ve güzel sohbetler ve bilgilerle ilgilenmek .aksini yapim burda kendimize küfrün icersine sokmamak gerek ve biliyorsunuz her insan sahsiyetli olarak kimse kendine kötü sözler söyletmesine izin verilmez bir ailenin düzeni karsilikli güvenden baslar.ama seni iyi bir arkadasim kabul edebilirim tanidikca.... ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
hmm diger kardeslerimide cagirayimmi hehe dur hele biiiiiii 
islik calsam bu resimde gibi yeterli olur ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
yaa kardesim duydun demek bak iste bana inanmaz simci bu hahaha kiskaniyor giii bizi boyu devrilmiyesice hahaha kardeslik böyle iste bir islik calmamda kosa kosa geliyorrrrr helal ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir dünya kuralim |
diger kardeslerin belki ugrastikleri bir sey vardir.susi belki seninde ilerde olur ugrastigin biseycikler. cik cik hemde cik cik  o yüzdem seni isligin gendine galsin ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!