|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
Arapppp hoşgeldin Cancağazımmmm :& Gı sana gazoz içirmeden everemeyiz zaten   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bak az SIkarsam oluyor ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok lets go ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İşte Gelde LüLü'ye anlat  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz sunayyyyyyy sepinin gözleri parlicak dört bir yaninda böyle dansözleri görürse hahha  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moncheri benim bacak aha bunun sırtı gibi. 
Ayrı zamanda LüLü bu şarkıcıya Hayran    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
azize...beyza hatte mich ganz körper enthaart..ich gehe mit der zeit  yalanim varsa ahanda su sofrada yer alam  ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz bu hangi kampfsporttrainingsanzuglar cikaramadim hehe bunlar suda bi sisiyor cok süper duruyor hahahaha güliyom hep görünce babamla gülmekden öliyozzzzzzz cok süper duruyor ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 boah das kann mann ales mit dem kalc a machen  merak etme uslu uslu bakarim ancak ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepi bisey sorcam neden hep yemekli cevaplar veriyon hahahhah ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naja dauert nicht lange 2 hafta sonra yine terminim var be ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nolmus yani bir dönemde bana ajdar asikti bende ona yani herkez hata yapabiliyor dimiii bosda durcagma ajdarla geziyordum alla alla sende hemen her gizlimi söyle tarkanla ciktigimida söylersin simdi alla alla  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask migdenden gecer de ondan sushi  ne edem bin halt ein feinschmeker ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LüLü yazı metnini üzerine eklediğin resim güzelmiş , iyi bi resim bulmuşsun   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ach azize ach...sana yazdigim tüm yorumlari geri ver bana  hanin gicik ey  okadarda degil be  benzin döküp yakdimmi dahada cabuk oluyor ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yooo kıl genlerimle oynatırsam kuaförler iflasa uğrar  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KALITE KONTROLDAN gecebildim yani sagol yaa hahhhaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Bu tişörtüde üzerinden çıkarmazdın demi  Yaz kış giyinirdin  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe tsk ederim  fazla kalirsa arabami doldururum artikin:P ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!