|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
ich kimm trotzdem in himmel dermisim  inandiydik öyle birsey olacagina ama umutlar en son ölür dimi kuma olarak gümbürtüye gitmeyelimde ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh neinnnnnnnn cadirdakini seve seve baskasina veriyom giiiii hahahah durun hazirlik yapiyordum yarida kaldi 
iste yilda bi defa alinca zorlaniyom simdi acilen hahhah yardima ihtiyacim var sunay cimbizini kap gel bacim  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin be  ay benim yahnimde cok hos olur   daduma doulmaz..kendimi kendim yerim be  Bu ara vergiss es mit den Koffern ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe bu killari birak bacagmida komple yutar giiiiiiiii ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushi ve diger arkadaslar hepinize iyi geceler diliyorum,günes yagini bavula koymayi unutma ,hassas cildin dubai de zedelenmesin sushicigim.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3. Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur.... yanilmiyorsam babam buna benzer bisey mirildaniyordu dün aksam dizi bakarken hahah annemle biz hahahha
----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e herhalde yani..oncacik yahnim beni doyurmazki  deeet okudum pilanlarini  nix koffer doktor kendinden baskasini kaldrma dedi ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yogurt ne güne duruyor beh bide günes kremine para mi vercemmmmmmm yok yok halis muhlis kaymakli yogurt caliyom ben cildime biseycik olmaz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak dogru dedin evet tsk ediyorum ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama yinede yanina sirtlik al diyon dimi  ne olur ne olmaz  hepsini birden yüklersiniz be  gerci egal ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste bak o yüzden esmerle sirf yatagmi paylasiyorum hahhah kimse yanlis düsünmesin diye  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellemedim sadece isabellaya özelden yazdigin mektubu okudum  *liebe isabella...sen merak etme..nede olsa sepi var...onu köle gibi kullaniriz orda..biyerede kacamaz..kacarza araplara sikaat ederiz 40 kamci vururlar...biz yeterki keyfiize bakip schechlari ayarliyalim* Hier der zitaat darus ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushi Evli Erkeklerin psikolejisi ))))SEN ÖDEDIKDEN SONRA BIZE UYAR bak orda ne yazdim bacilarimla gidiyoz diye yani sayimmi tek tek kimlere bilet alcan diye vallahi benim sülale genisssssssssss hahaha 76sunay76 azizze beyza i_love_you isabella gulum_67 sevilovic candamarimsin yaban -gulu bunlar kiz kardeslerimin bir bölümü digerleride yazcamda hahah sen hele bi bu biletleri ayarla digerleri sonradan gelcekmis  HEPIMIZ BURC AL ARAP DA KALCAZ ARADA TOKA KAVGASI EDIYORUZ DIYE HEPIMIZE AYRI ODA LAZIM YANI TSKLER BUKADARDI HA BIDE UCAKTA CICI GÖRÜNMEMIZ ICIN CANTA VE AYAKABILARIMIZDA BASDAN ALIVER YENIDEN SIMDI ORLARDA REZIL GIBI DOLANMIYALIM DIMI SUNAYCIMMMMMMMMMMMM . ) MÄDELS WIR FLIEGEN IN DEN URLAUBBBBBBB JUPPIIIIIIIIIIII SENSIZ ZATEN OLMAZ BAK ISIMLERIN ARASINDA ZATEN VARDIN CANIM ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canik biz varizzzzzzzzz wir halten zusammen frauenpower hhaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neysem inanam bari  darf mann da shorts tragen? ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ich glaube dir mal blind  so smke time ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepicim du musst deine frage umändern komm ich noch in meine shorts olcakti galiba nicht kann man dort shorts tragen hahaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe sen evlilik konusunda birinle konusmak istiyorsan annem gilin nrasini versemde yeterli olurdu haha kadin yillardir biseyler mirildaniyor mutfakda hahha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim Bacaklar nerde olsa tanınır  ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!