|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
ne demek sushiCiGiM, hangi tarihlere istersiniz biletleri.ben ayarlarim hepsini.yeter ki gönüller bir olsun degilmi ,paranin ne kiymeti var,ne para ne ask cimrisiyim hic merak etme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aman aman..gidin be...sadece sunu söyleyim..zirnik koklatmam  kim ödüyorsa ödesin pffff dann gehe ich mit meiner eigenen klicke ..okadar ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
für deine schönheit? kann mann da noch was verbessern ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su 1 yaziyorya..o bende kalsin ..gerisini hemen verem also bekommt ihr noch 00000 euro  temem dimi  *olsa dükkan sizin be ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
temem dedikya  onlar ne ki...süsü dahada süßleyen seyler ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
also ich habe alles reichlich geplant wenn wir erstmal im burc al arap sind dann ists ganz einfach dort sind die wasserhähne und so aus gold wir machen kaputt was wir kaputt machen können und verhöckern es im bazar hahaah nasil ama und dann machen wir shoppinngggggggggggg in dubaiiiiii mit viele ölscheichs yahabibiler haha bizi bekliyor kizlarrrrrrrrr ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evetttttttt jaa kiz bunu ben biliyom gecen takmistim bi topicde hehe der ist knuffig ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende elimdekini verddim size yahu  o ekledigin scheich gibi yokki bende  hem pilanlarinizi okuyom  Bin ich auch eingeladen zu der 40 nächte feier? ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim sence hangisi en güzel ? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehhe dimi giiiiiiii ben en cok yedi numerayi seviyom ya sen? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunay onlar yam yam olmasinda  sizi biliyom  beni yamyamlar yem edersiniz gibime geliyor..ben kazanda kaynarken bide gülücük atarsiniz bana  ama yinede gelirim ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana bak maxcik sözünden caymiyon demi bizi gönderiyon hincik komple dubaie demi bak simdi oturup hahah bakim yapcam bacaklarima hahaha bosa olmasin tatilden tatile yapiyomda hahahha  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bendensin hahah bende onu tutdum ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece urlaub duydums geldim wann und wo gehts los ona göre bohcami hazirlayayim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz kiza olur tabe  dankü sepi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi canim ikinci ücüncü sayfadan devam et okumaya bence maxman hat versprochen beni ve bacilarimi dubaie göndermeye bu topic koruma altina alinsin bu arada lütfen adamin sözü yazili silimesin hepimizi gönderip kendi cadirda yatmaya razimis simdi ben dubai dedim benim köye hani oraya zwinker zwinker sen biliyon ben dubailiyim aslen hani buda merak ediyordu benim köyü bende götürem seni köyümü gör dedim ama hani kiz erkek yanliz giderse ayip olur bacilarimida götürem dedim cümbür cemat tatile gidiyoz kisaca yani simdi herkez hahah hazirlanma derdinde sende hazirlan bence wir fliegen in urlauubbbbbbbbbbbbbbb. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi aksamlar bu girgir, curcuna icinde ciddi ve saygin fikir belirtmeniz saygideger. kadin, erkek iliskisi sevgi, hosgörü, samimi paylasimdan gecer. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okuya okuya sasi olacam simdi senin özetin yetti 
ee fazla merakli olmamak lazim sonra böyle biraz tuzluya patlar ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ee sushiyi cadirda bekleyen olcak sen bavul tasiyani bulmusun ben öksüz yetimmiyim yaw
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salla bebisssssssssssss haha tatile gidiyozzzzz dank maxman hahha yasasin gözlüklü beateci haha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!