|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
sorunlu oldugun itiraf ettigin 7 nr böylem dogru konus afferin al.tabi yine icersinde yalanin var . ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Time To Fly, DUBEI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birak canim yarali ceylan o hahhaha intikam aliyor topcileri simdi dolana dolana birak kudursun ben yok sayiyorum onu zaten artik  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
number 10 güzelmis ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilikte tıpkı şairlik,yazarlık,ressamlık gibi sanattır. Bütün mesele bu sanatı hassas dozlarına ve milimetrelik ayarlarına göre icra edip etmemektedir.
Huzur ve mutluluk arayan hanımlara evli erkeğin psikolojisiyle ilgili tespitlerimiz var şimdi… Bunları bilen ve itinayla uygulayan kadın,kocasıyla kolay kolay uzun süre problem yaşamaz. Bütün hanımların,evli erkeğin psikolojisini doğru anlayıp ona göre davranarak huzur ve mutluluk sanatkarı olmaları temennisiyle…
----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe evet oda güzel ben nr7 cok seviyorum hahaha güliyom aklima geldikce ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet doktor dr dr dr mecazi bey hahah aynen size katiliyorum dogru tespit etmisiniz kutlarim sizi diger topicde kurban bekliyor ordada görelim sizi mecazi bey mümkünmi hahah ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evli bir erkeğin eşinden duyma istemediği bir cümledir "Bugün yorgunum" cümlesi Diğer topğie bakayım ama Bugün yorgunum"  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilemedin migränim tutdu olmicakmiydi hahahh ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayde bakayrum üle olsun .10 parmagun honu pir degildür da emmevelakin sehen üle dedinya üle olsun .fena olsaydimda su kadin milletine azcik balyoz vursaydüm .emme ben fena degilüm fenasey. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!