|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
hahaha slmlarrrrrrrrr sevilcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk wie gehtslerin nasil canim benim? giiiiii sence topic basindaki en güzeli hangisi yazilanlarin was ist top für dich ? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyyy hmm yanlis evlilik mi gecirdin hadi gecmis olsun sana ozaman  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özel istek üzerine okundu ve simdi de yorumlaniyor :
merak icinde kalmaniz dileklerimle--desem,yeter sanirim cevap olarak
heheheheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim gülmekten öldüm yazilarini okudum canim benim sen bir tanesin yaa eline saglik çok güzel yapmisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ablacim yillarin cevremdeki insanlardan görmüslügüm vardi iste evlilik böyle bisey demi ablacim aman aman sakin abim gil görmesin vallahi ucuru beni hahaha bu ne diyo böyle diye . ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok hoşuma gitti canim inanki harika olmuş korkma seni ucuramaz onu ben ucurum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aahah hicte merak etmiyorum desem!!! ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basina birsey gelsin istemiyorsun demektir bu..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyoy slm abicim naber gittinmi izineeeeeeeeeee ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cocuklari nasil adam ediyorsun pekii beyza ?
kendimi sushinin kollarina biraktimdi, deliyi adam eder diye...megersem yanlis teshismis bende,beni adam edemedi......ben deli degil,cocukmusum !
derdime care sende mi yoksa !?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak deliyi adam edemedim ama adami deli etmisim!!! ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2. Bir davette bir kadın arkadaşına sorar: "Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?" Diğeri cevap verir: "evet yanlış adamla evliyimde ondan"
çok yaşa sushiiiiiiiii = ))) ----- Dünya nüfusu arttıkça insanlar azalıyor .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üfffffffffffff..............teklife gelin,teklife !
hangi salak face hayir der ki böylesi bir teklife?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selvi inşallah sen papatyayı doğru yere takmışsındır arkadaşım =))) ----- Dünya nüfusu arttıkça insanlar azalıyor .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okokuyu biliyorum, hayır kendimden değil. Aslında peynirli tombi değil de mısır cipsi gibi kokan ayak.
Sebebi LüLü Sende Moncheride Naylon ayakkabı giyiyosunuz ondan     ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim herkezin bir hayat felsefesi vardir facelookun hayat felsefeside bayanlar hahhaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayol bizim köyde bunlarla dolanmiyorki sicakta sen ne diyon yok bilemedin biz almanyali olali modaya uyuyoz haha biz artikinnnn böyle bunlarla dolaniyozzzz  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah buda iyimis tskler canim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe albümdeki resimlerime baktin demek hehe eee yaniiiiiii bubamin kiziyim on numeraaaaaaa bizim plaka zaten helal sana hahahah ohhhhhhh yandannnnnnnnn naynanaaaaaaaa ohhhhhh kenardan köseden ohhhhhh tskler süper secimmmmm öpesim geldi seni ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!