|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
extra yap diyne kim be  agana yaparken iki dene yolla dedim  göz hakki yani ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim mecazi ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tşkr'e gerek yok , Gülümse yeter  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama bakdim bikere ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heheheheh bu gecenin en yerinde espirisiydi  ya gülüm öyle diyonda , sandalyeden sonra ya böyle bişey olursa 
şimdi ne diyon  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kacmamki  bazlama bile vermiyon bana ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeee , nede olsa sihirli sandalyem var ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecazi alemsin ha  öyle birsey olsun..sandalyeyi alip kendime bi kac kez vururum..ama ters ettki yapmasinda ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pff na und ordada hayir diyecem...ees sei denn ich habe was zu essen ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feldir feldir ama bana halen oy vermedin  hani bereber cikacakdik  o podyuma ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moncheri'nin Yosunu yosun gözlü  gözüne bi bakem  Allah Nazardan saklasın ... ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pff iyi bak ozaman ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ana buda bana benzeyip tembel olmus  yahu en son verilen oya bak ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 hehe ..gördün dimi ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//turkbase.de/tb/forum/thread.php?id=55151&forum=1&start=280 ne giciksin yahu..gel sigaraya ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günaydııınnnn 
Halen uyanmadınız demi   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecaz-i romatizmalarim azdi nerdesinnnnn hahaha ayaklarimi öfeletcek birine bakiyordum ahaha bir sevapina gir hele hahaha bacina iyilik yap heleeeeeeeeee alooooooo nirdesin nerde bu millet nerde bu devlet  lülüsünün bitanesiiiiiii giiii sen barim yetis yardima haha azizzemmmmm AH AZIZZEM VAH AZIZZEM ayaciklarim agriyor giiiiiiii help imdat ve ona benzer kelimeler amanin amaninnnn 
mecaz-icimmmm sayettt hafif bir koku geliyorsaaaa aldirma emi yorgun ayaciklarimdan olabillir  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!