|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
hehe evetttttttttttt öyle kesin  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pala dayi ile evlendigini bize neden söylemedin  iyiki gecdi bu evlilik cüzdani elime yoksa hic ögrenemiyecekdin...bide 3 üncü kuma ha ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haksizliga bak sana gönderdikleri öyle banada sürekli bunu yolluyor nedense   ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deeet duyduguma göre sana iki köy vermis 100 kücük bas hayvan 50 büyük bas hayvan... altinlara kandin dimi sen  ach ach  siz baynalar hep böylelerine gidiyonuz ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepiye karsi bisey lazimsa yardimci olabillirim BILIYONYA FRAUEN HALTEN ZUSAMMEN hahahha hatirlatim sarki okuyordu sepi sen anladin bacim onu  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MIT de arkadaslar dedimja mecazi  bi rica ettim hemencicik yolladilar...zaten bu yabanin baya kabarik bi dosyasi varmis orda ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaban gülüüüüüüü sahte belde düzenlemişler demi    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 sushi  ne kadar hos bakiyorsun öyle *schleimene baslar* ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaban ben sirf seni uyarayim diye yayinladim bunu burda...bu evlilik cüzdani ama ..hic birzaman gerekle makamlara nedense ulasmamis...senin anliyacan...sirf imam nikahlisin halen  sakin bosanma..zirnik koklatmaz o herif sana  sonra sende cikma..benim adim yaban..kandirildim diye ..dizilerde oynama ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su evlilik cüzdana bakinca mecazi diyomki akrabalik varmi adamla senin aranda hahhah sanki amcan HADI HADI YABANI KANDIRDINIZ DIMI UYANIK KÖFTE SENI AMCAN GILE ALIVERDIN KIZANI YABANA GITMESIN DIYE hheheheehhe yasasin kötülükkkkk hahaha hehehehhhehehe beni döfme emi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onu zaman gösterir artik yaban..ne deyim hayirli olsun artikin ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazik ozaman oglun senden demek cok cekmis cökmüs resmen hahaha tabiya babasi olcak adam yayilmis sandalyeye kalktigi yokki masallah keyfi yerindeeeeeeee ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bak evlendikdan sonra hemencicikde ise baslamis  agasini mutlu edebilmek icin..tanidiniz dimi...orange li olani yaban... Üfff canim cekdi be  söyle bi bazlama olsada yesem ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaban Gülümmm kız sana böyle biri hele bi yaklaşsın  Sandalyemi kafasına geçiririm  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen söyle taze taze iki dene yollasana bana  söz ozaman bin ich immer lieb und artig ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evli erkek psikolejisi için şunu diyebilirim... Hoca bir gün eşekten düşer. Kolu komşu toplanırlar ve hocayı doktora götürmek isterler ancak hoca doktora gitmemek için diretir. Niye inat ediyorsun hoca diye sorarlar. Hoca doktor eşekten düşmüşmü diye sorar. Hayır niye sordun derler. Bana eşekten düşmüş birini getirin der. Eşekten düşenin halinden ancak eşekten düşen anlar... Evli erkek psikolejisini ancak Evli bir erkek bilir
----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sepi o belgedeki resme hiç benzemiyoki ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 banami kiyacan ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!