|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
süpersin sushi...helalllllllll.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe tskler volkannnnnnn hmm ben yediyi sevmistim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayrola kardesim helal aldim naptimki  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumuna,forumuna sahip cikmana hayran kaldim,ve belirtmek istedim. Hayirdir,korkma.Benden kötülük gelmez..Iyi muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim cici kardeşime bakın azizenin yosunu , LüLünün bacikosu. ben sende ajdar tişöertünü düşünürmüyüm hiç 
aha bu senden güzel durur kimsede itiraz edemez  ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim yok birden sasirdimda acaba gözden biseymi kacirdim dedim dikkat etmeye calisiyorum her yoruma cevap vermeye cünkü vermeyince firca yiyom özeldennnnn o yüzden dikkat ediyorum artik bazilari cok alinganmisda...... ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hazirlan dubaie gidiyozzzzzzzz ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Sen yinede çok yüz verme  ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süpersin.. Arada kacanlarda idare etsin gari.,. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOLUYOR????ailesinden yeterince terbiye almistir benim bacim sana kalmadi bunu burda milletin icinde yorumlamana tamam mi bana bak asmisin ass misin simdi sinir etme beniiiiiii huzursuzluk cikarma geldigin yere git kardesim bubay sana huzur bozmadan rahat durmadan olmiyor dimiiiiiiii simdi eline ne geciyor böyle edince ???? ADAM MI OLUYON BUNLARI BURDA YAZINCA YAZIK VALLA COK YAZIKKKKK ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beles tatile spozor buldum bacilarima hahah tatil yapcazzzzzzzzzz cizbiz olcazzzzzz hahaha sen sirf keyif yapcan ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaban nasilsin? *fies grins* ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harcligi sepiden otlancaz hahaha maxman diye biri canim hahaha sepi tut so als ob er kein geld hat ama ben biliyom bekar adamda para olmazmi hahahah yastik altinda eski tennissockesinde sakliyor paraciklari   ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 yaban bizdne medeni halini ne dyie sakliyon yahu...elimd eönemli belgeler gecdi...sagolsunlar Mit den tanilar bana yolladidda ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushi  inan bana...das geld willst du nicht ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepi geld kann man waschen auch wenns in deiner stinkesocke war  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baska harclik veren hmm admin verir belki iki hafta bizden kurtulmak icin hahah seve seve belki verir  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahanda söyledi...arkadaslar..zugriff...sie ist eine Geldwäscherin ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak ya Nasılda mahçup ettin  
Bidenesinnnnnnn 
Kardeşimin nazıda güzel  
Bir eşi daha yok  
Pekte şirinnnnnnn :& ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ana ne intikami yaban..ben deöyle birsey asla olma  gercekleri paylasiyom sadece  ahanda bu gecdi elime..hani bekarlik sultanlikdi..hani sen hürdün  ach ach bunudami yapacakdin yaban bize  ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!