|
|
|
Evli Erkeklerin psikolejisi :))))) |
EVLİ ERKEKLERİN PSİKOLEJİSİ

1. Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp: "keşke onu isteseydim" dersin.
2. Bir davette bir kadın arkadaşına sorar: "Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?" Diğeri cevap verir: "evet yanlış adamla evliyimde ondan"
3. Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur....
4. Bir genç babasına sorar: "Baba evlenmek kaça malolur?" Baba cevap verir: "bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum."
5. Adam anlatıyormuş: "Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da geç oldu."
6. Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız. On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!
7. Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
8. Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: "Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım." Adam cevap verir: "evet çok aşıktım farkedemedim."
9. Bir adam gazeteye ilan vermiş: "eş arıyorum" Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş: "benimkini alabilirsin."
10. Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz... Ya arabası yenidir ya da karısı! ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler ismail sence hangi nr en dogrusu ? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim favorim bu: 7. Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sushi.. Harika yapmi$sin,eline saglik..Zaten evlenme teredütü olanlari korkutur bu topic. Hepsi dogruysa,evde kalalim daha iyi.. Ho$sohbetler,güzel yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede simdi mecazi hahaha beni döfcek nereye saklansam  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler memo evet cok emek verdim bunlari secerken canim ciktiiii koca günümü aldi dogru bisey hazirlamak istedim hahaha hahahaha yalanim varsa sabaha kadar kalim turkbasede  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha süpermis hosuma gitti bak güzel yazdin tskler ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belkide bekar oldugum icin bilemicem ama annem babama bakarsam hahah NR 7 galiba cidden gercek  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende benim gibisin o konuda.. Ama korkuttun beni... Hakikatte A$k,cicek ismiyle ba$lar...Hayvan ismiylemi biter..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhahah abicimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senide susturdumya ah mecazi ahhhhhhh hahahah bisey itiraf etmek istiyorum bu hahah mecazinin eseri aslinda beni tehtit ediyordu ekle clanslara diye hahahh bende gicik oldugum icin buraya yapistirdim simdi hayatimdan endise ediyorum yarin beni burda görmezseniz bilinki isim vermicem simdi ama mecaz-i sorumludur ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyide bu ne böyle yillik mi bu bi defalik mi kocaman sey hahahah ben bunu yutayim derken bogulurum zaten hahah eminsin dimi faydasi var diye hele bi sen dene kardes hahaah sen küt diye bayilmazsan bende atarim bitane haaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja dann gut nacht hahaah dann kannst du das behalten hahaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyyy abicim sana ozaman simdiden iyi yolculuklar dilerimmmm hayirlisinla git gel seni özlicem yaaa abimmmmmm beni unutma emiii hediyeleri alirken hele hic unutma EN BÖYÜKLERI BENIM HAHAHHA ufaklari azizzeye kalanlarida sunaya hahhaha yasasin kötülük elinde az harclik kalirsa sali pazardan sepi icin bir parük tskler  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogada evlilik yoktur,insanlar sosyal hayvan olduklari icin evlenir,ne yazikki belirli bi zaman sonra,sosyallikta kalkar.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok duygulandim canimmmm özene özene kopyaladim buraya zaten dank mecaz- i hahah der wollte das ich das im clan vorstelle bende so klug wie ich bin buraya taktim bacikomm jetzt er sehr böse hahaha ama egal bana demin ne diyordu 10 numera giciksin mi diyordu hahha korkuyom giiiii bana bisey olursa esmere bak tavsanlarimi azizzeye veriyom BALIKIDA kime versem sepi yer ona yok LAFOYA VERIN BALIKI HAHAH ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heytttttt be benim videooooom eee kimin abisi helal abicikkkkkkkk tskler ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin resmini gördükce arkadaslarini hic merak etmiyorum dostum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah das will sie doch ICH NUR HELFEN wollen  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lütfen ama beni tanimiyon galiba ben kimim biliyonmi sen BEN miss köylü güzeli 2000,01,.....----> 2011 yaaaa gell da staunst du jaa böyle iste kardesim iyi aman iyilik yaramiyor beate zaten ayran gönüllü seni istemezdi belki hahaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!