|
|
|
iftira:) |
Arkadaslar biz insan oglu neden hemen kötü sey düsünüyoruz yani kimi zaman olaylar oldugu gibi görünmyor  mesela su kadin kendisinide yirtsa aziylad akus tutsa kimseye kendisini aklayamaz  kadin hamur acmaisni ögrenecekmis ne hale gelmis   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Ates seni cagiriyor- sloganini besbelli ki yanlis anlamis bayanimiz !
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani bende simdi düsünüyorumda firinda elbetteki hamur acilir demi ama  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmerm öyle deme simdi belki diger 3 erkekte ögreniyorlardi hamur yogurmasini hahhahaha ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha ama baya bir yanlis anlamis gibi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam akin.. Bence de iftira. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha valla orasini bilmem ama iyi hamur yogurtmuslar kadincagiza   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kesin memo kesin bencede ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icimizi temiz tutalim kardesim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah tan döner isine girmemis hatun.....hem ayakli döner sermaye olabilirdi hem de elinde ki döner bicagi ile döner diye..........neyse,sustum ben
hahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahha evet süper bu bubama kim vurdu  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah iyiki sustun ama bence susma dökül icindekileri engin bilgilerinle aydinlat genclerimizi hahahaha ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bide komplo bunlar demezmi.  tvdeki magazin programlarina baka baka millet ucmus ya.dag basinda neyin komplosu.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahhahaha bunu ilk izledigimde cevir cevir izledim o gece gülmekten yatamamistim desem yeridir  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahhaa ben seyi aradim bulamadim hani davaro filminde bu karilar ne diyince firinda calisacaklar diyor ya bir sahnede  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!