|
|
|
Sorum Okeycilere |
zaten cogu sohbet amacli giriyor bu bir gercek, ama sanal ask sitesi diyemicem , vardir elbet ask icin girende ama herkezide ask yasamak icin giriyor diye düsünmiyelim. En cok stress atmak icin girenler oluyor, benim görüsüm . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Aynen öyle..Siz bu i$i biliyorsunuz.. Ifadenizi almak isterim mümkün bir zamanda.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
yorumlariniz icin tsk ettim, herkeze iyi geceler dilerim .  Devami yarin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Sorun degil...Eskiden böyle degildin..ok.saglik olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Vay abdi arkada$im..selam.. Nasilsin ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Allaha $ükür coook iyiyim.. Coktandir,yazi$madik,selamla$madik..Bir hatirini sorayim dedim.. Saygilar arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
bu is seni asar aklin ermez ama yinede bende fikrimi söyleyim azda olsa ben okeye kazanmak icin gelirim kazandikca heycanim artar ne yapim askda cok kaybettim kumarda kazanim diye sansimi denemeye geliyom seviyom oynamasini .. oyun degilde sohbet oldugu zaman cok bunaltici oluoyo malesef ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
yok det keyfim kacdi utandim machcup oldum ben hic gelmezdim buraya senin birsey yazdigin geldi kulagima bakmak icin geldim ama dur aklima geldi simdi bende bir form acayim ne dersin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
okeydemi ifademi almak istiyorsunuz ?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Selam hilal.. Elbette okeyde..Iddiasina ama.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
evet yaygin olabilir ama herkezide ask yasamak icin okeye girdigini söyliyemeyiz, cogu stress atmak amacli giriyor benim oyundaki tanidiklarimdan gördügüm, ve bayanlarin msn istemesine hic sahit olmadim görmedim ve duymadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
 Siz ozaman adminle irtibata girin sizi mod yapsinlar okeyde , ozaman istediginizi döversiniz,kimse birdaha cesaret edipte okeye adimini bile atmaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Ins birgün okeysalonuna yolum düserse oynariz  , ama iddayi merak ettim simdiden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
In$allah diyelim..Yolunuz dü$erse..Kismetse..ok.anla$ildi.. Iyi yorumlar hilal. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
D böylelerine böylesi gerekiyo , iyi bir ders vermissin , bir sapigi sapikliktan kurtardin , büyük bir sevap islemissindir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
tskler sizede iyi yorumlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
bravo sizi alkisliyorum ilk gördügüm beylerden birisiniz okeyde sohbetten hoslanmayan  Size okeyde bol bol sans dilerim öyleyse , ins hem oyunda hem asktada kazanirsiniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!