44 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.11.11, 22:28 Nr.: 1 Antworten

Sorum Okeycilere

Sizler hangi amacla okey oyununa giriyorsunuz ? Oyun amaclimi ? Sohbet amaclimi ? Yoksa birileriyle tanismak amacllimi ? Merak ettim sadece

0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 22:42 @kafdagi61 Nr.: 2 Antworten

Sorum Okeycilere
evet eskiden benimde tanidik arkadaslarim vardi ve hepsi dagildi , seviyeli hos sohbet olunca oyunda zevkli geciyordu ,ve zamanin nekadar cabuk gectigini bile insan anlamiyordu , dedigin gibi o ortami birdaha bulamayinca oyunda zevk vermiyor.
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 22:45 @_hilal_ Nr.: 3 Antworten

Sorum Okeycilere
bende  eskiden  cok  oynardimmmmmmmm..........halada  oynuyorumm  eskisi  kadar  olmasada  oynuyorummm..genelde  yaliniz  oynamayi  tercih  ediyorum  cok  nadir  birileriyle  oynarimm.......... kisaca  buraya  giris  sebebim  sadece  oyun   sitres  atiyorum     bazen  iyi  geliyor  birde  forumdakilerin   takip  ediyorum   ilgimi  cekerse  katiliyorum.....saygilarr
-----
BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 22:48 @schtark Nr.: 4 Antworten

Sorum Okeycilere

en güzeli bilmemek ve ögrenme bencede, bazen bagimlilik bile yapabiliyo ,orda  harcadigin zamana yazik olur sadece

0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 22:54 @yoksul Nr.: 5 Antworten

Sorum Okeycilere

Yanliz oynamakta biyandan güzel ama yanlizda oynarken tenekelere karsi bende basdönmesi basliyo  cok hizli oynandigi icin  

0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:01 @schtark Nr.: 6 Antworten

Sorum Okeycilere
sanalda  neyle mesgül oldugun önemli , eger bos seylere cok zaman harciyorsan yazik derim , cünkü bende bizamanlar saatlerce okey basinda sabahliyordum nerdeyse ,ve simdi bosuna zamanimi harcadigimi anladigim icin söylüyorum ,  eger bilgi edinmek icin veya burda birseyler paylasiyorsan  ona bir sözüm yok tabi . Sadece bos seylerle zamanimizi bosa harcamiyalim .
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:09 @can_402 Nr.: 7 Antworten

Sorum Okeycilere
okeyde bayan olmak nekadar zor oldugunu anladin sanirim  , oyüzden ben özelimi hep kapali tutardim , benimde karsima malesef kendini bilmez kisilerle cok karsilastim, ama seviyeli olanlarda var tabi . Evet sabirsiz olup oyun neden yavas oldugunu söyleyen kisilerlede karsilastim . Ama okeye tövbe etmedim sadece masami degistim , okadar basit
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:11 @lale5 Nr.: 8 Antworten

Sorum Okeycilere

sana ozaman seviyeli hos sohbetli güzel ve bol sansli oyun dilerim

0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:12 @_hilal_ Nr.: 9 Antworten

Sorum Okeycilere
Selam..
  Hem oyun zevki,hemde muhabbet..
Ama öyle özelden yazan bayan olmayacakki zevki ciksin..Sohbet ortaya yani..
Kafa dengi gurup olunca,birde adini koydunmu,acaip zevkli oluyor.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:13 @demir45 Nr.: 10 Antworten

Sorum Okeycilere
bende sana ozaman aferin derim
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:18 @tugrahan1973 Nr.: 11 Antworten

Sorum Okeycilere
evet haklisin kendini bilmez kisilerde  var malesef ve malesef ve güzel ortami bozan , sikayet edip oyundan atsalar bile yine malesefki baska nick alip tkr girme imkanlari oluyo
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:22 @memo53 Nr.: 12 Antworten

Sorum Okeycilere
evet  sohbet dedigin zaten herseyi ortaya yani genele yazilmali , gizli gizli özellerde muhabbet etmek benim görüsüm tanisma amacli
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:23 @volkan74hh Nr.: 13 Antworten

Sorum Okeycilere
Volki ..harika bir yorum.süperrrrrrrrr..aynen bende öyle..

-----
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:26 @_hilal_ Nr.: 14 Antworten

Sorum Okeycilere
yani,..Bencede..Oyuna konsantre olamiyosun..ortada sorulanlari kaciriyorsun..ta$ atmakta gecikiyorsun..Alemsiniz ya..
  Hele 3 bayanla oynadinmi yandin..Kapali oluncada kiziyorlar..
Hem ben bayanlari yenmekten zevk alan bir sapikim..Onlar kizdikca..Keyfim yerine geliyor.

-----
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:27 @lale5 Nr.: 15 Antworten

Sorum Okeycilere
ins canim  seviyeli insanlarla herzaman okey oynarim fazla kalmama sartiyla , sonra kendimi kaptirip yine eskisi gibi sabahlamayim
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:29 @volkan74hh Nr.: 16 Antworten

Sorum Okeycilere
 bana karsi kesin kaybedersin  , ve sahemde askta kazanma sansinda  olur dermisim
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:33 @tugrahan1973 Nr.: 17 Antworten

Sorum Okeycilere
Sagolasin arkada$im..
 O senin temiz kalbinle bakan gözlerinin eseri..Aynen bilmukabele..

-----
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:42 @can_402 Nr.: 18 Antworten

Sorum Okeycilere

bak kendin bile bir erkek olarak itiraf ediyorsun cogunun sapiklik icin girdigini , bende o kanatindayim . fakat benim karsima cikanlardan cok seviyeli efendi kisilikte olan kisilerde vardi,suna yüzde 99 demiyelimde  90 diyelim  ne dersin

sapiklarin bayanlardan hoslandigini biliyorum ama bayanlarin sapiklardan hoslandigini söyliyemem sana , Allah sapiklari uzak tutsun bizden , zaten bir sapiga rastladigim zaman hemen sansürlüyom okadar basit

0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:45 @volkan74hh Nr.: 19 Antworten

Sorum Okeycilere
Ortaya soruyorum..Kirdimmi seni bilmeyerek.
Evet veye hayir.

-----
0

Beitrag gepostet am 01.11.11, 23:50 @memo53 Nr.: 20 Antworten

Sorum Okeycilere
) evet  , özel mesajin zararlarida var bak gördügün gibi , ondan enisi kapali tutmak oyundayken , yoksa hep yenilirsin oyunda , ve kimse karsina gecipte ortin olmaz , ortisiz kalirsin  

oyunda birbirini rakiplerini daha dogrusu  kizdirmak apayri bir zevk veriyor tabiki

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sorum Okeycilere