|
|
|
Sorum Okeycilere |
Sizler hangi amacla okey oyununa giriyorsunuz ? Oyun amaclimi ? Sohbet amaclimi ? Yoksa birileriyle tanismak amacllimi ? Merak ettim sadece  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
evet eskiden benimde tanidik arkadaslarim vardi ve hepsi dagildi , seviyeli hos sohbet olunca oyunda zevkli geciyordu ,ve zamanin nekadar cabuk gectigini bile insan anlamiyordu , dedigin gibi o ortami birdaha bulamayinca oyunda zevk vermiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
bende eskiden cok oynardimmmmmmmm..........halada oynuyorumm eskisi kadar olmasada oynuyorummm..  genelde yaliniz oynamayi tercih ediyorum cok nadir birileriyle oynarimm.......... kisaca buraya giris sebebim sadece oyun sitres atiyorum bazen iyi geliyor birde forumdakilerin takip ediyorum ilgimi cekerse katiliyorum.....saygilarr ----- BEYAZ GÜLÜM SÖZÜMÜ TUTUMU BILLLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
en güzeli bilmemek ve ögrenme bencede, bazen bagimlilik bile yapabiliyo ,orda harcadigin zamana yazik olur sadece  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Yanliz oynamakta biyandan güzel ama yanlizda oynarken tenekelere karsi bende basdönmesi basliyo cok hizli oynandigi icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
sanalda neyle mesgül oldugun önemli , eger bos seylere cok zaman harciyorsan yazik derim , cünkü bende bizamanlar saatlerce okey basinda sabahliyordum nerdeyse ,ve simdi bosuna zamanimi harcadigimi anladigim icin söylüyorum , eger bilgi edinmek icin veya burda birseyler paylasiyorsan ona bir sözüm yok tabi . Sadece bos seylerle zamanimizi bosa harcamiyalim . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
okeyde bayan olmak nekadar zor oldugunu anladin sanirim  , oyüzden ben özelimi hep kapali tutardim , benimde karsima malesef kendini bilmez kisilerle cok karsilastim, ama seviyeli olanlarda var tabi . Evet sabirsiz olup oyun neden yavas oldugunu söyleyen kisilerlede karsilastim . Ama okeye tövbe etmedim sadece masami degistim , okadar basit  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
sana ozaman seviyeli hos sohbetli güzel ve bol sansli oyun dilerim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Selam.. Hem oyun zevki,hemde muhabbet.. Ama öyle özelden yazan bayan olmayacakki zevki ciksin..Sohbet ortaya yani.. Kafa dengi gurup olunca,birde adini koydunmu,acaip zevkli oluyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
bende sana ozaman aferin derim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
evet haklisin kendini bilmez kisilerde var malesef ve malesef ve güzel ortami bozan , sikayet edip oyundan atsalar bile yine malesefki baska nick alip tkr girme imkanlari oluyo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
evet sohbet dedigin zaten herseyi ortaya yani genele yazilmali , gizli gizli özellerde muhabbet etmek benim görüsüm tanisma amacli |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Volki ..harika bir yorum.süperrrrrrrrr..aynen bende öyle.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
yani,..Bencede..Oyuna konsantre olamiyosun..ortada sorulanlari kaciriyorsun..ta$ atmakta gecikiyorsun..Alemsiniz ya.. Hele 3 bayanla oynadinmi yandin..Kapali oluncada kiziyorlar.. Hem ben bayanlari yenmekten zevk alan bir sapikim..Onlar kizdikca..Keyfim yerine geliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
ins canim  seviyeli insanlarla herzaman okey oynarim fazla kalmama sartiyla , sonra kendimi kaptirip yine eskisi gibi sabahlamayim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
 bana karsi kesin kaybedersin , ve sahemde askta kazanma sansinda olur dermisim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Sagolasin arkada$im.. O senin temiz kalbinle bakan gözlerinin eseri..Aynen bilmukabele.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
bak kendin bile bir erkek olarak itiraf ediyorsun cogunun sapiklik icin girdigini , bende o kanatindayim . fakat benim karsima cikanlardan cok seviyeli efendi kisilikte olan kisilerde vardi,suna yüzde 99 demiyelimde 90 diyelim ne dersin  sapiklarin bayanlardan hoslandigini biliyorum ama bayanlarin sapiklardan hoslandigini söyliyemem sana , Allah sapiklari uzak tutsun bizden , zaten bir sapiga rastladigim zaman hemen sansürlüyom okadar basit  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
Ortaya soruyorum..Kirdimmi seni bilmeyerek. Evet veye hayir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorum Okeycilere |
) evet , özel mesajin zararlarida var bak gördügün gibi , ondan enisi kapali tutmak oyundayken , yoksa hep yenilirsin oyunda , ve kimse karsina gecipte ortin olmaz , ortisiz kalirsin oyunda birbirini rakiplerini daha dogrusu kizdirmak apayri bir zevk veriyor tabiki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!