|
|
|
türkiyemizin gömülü kalmis sanatlarini taniyalim |
----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kacdefa gördün yapidigini evet burda gördün ama nasil yapiliyo merak ettinmi arkadasim ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevil sen beni görsen taniyamazssin bunu nerden tanican hic istigal olddunmu böyle sanatla ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallami bilmiyodum kayayami carptim teyze ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim civcivin resmini göndersem bana onun portresini cikarabilirmisin cidden ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerden burdan olmazki mailin varmi atim ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu son gönderdim bana göre civcivimle beni bu sekilde yapabilirmisin ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yada yaptiklarin varsa ehm görebilirmiyim.begendigim olucakmi acaba ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu sanaat'mi, zanaat'mi? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evtsenin varmi yaptigin öyle civciv yavrucüm benimkiler ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egalo meine freund ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yalaci keci ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahha söyle bir geciyordum.......... baktim sende burdasin yine giiii gi bu senin sanatin s harfi oldugunu bilmiyor hahaah sanat dedinmi kardes sevilden gelen biseydir hadi devam dolaniyorum hahah ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niye ozaman yapamiyom dedin yalancisin sen ozmancik hemide sanatkar yalanci  bende nefret ettigim bayan türlerinden yalanci bayanlar sallamasyon hayati ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artik güvenli anahtarmi olur senin gibi kadinlar haburda olmasü hec hayra alamet degil .genelde burda dönmeler var kadin olarak  pehh ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha pide senün gibisini kimsenin ocagüna düsürmesin alimallah yedi sülalesine pisman olur tüm alicaklara duyrülür dehdeh düldül ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
und ne verdi info olarak???na dann ists ja gut kel kalmazsin barim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balük vermis ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!