|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
Hic bir seyin manasi olmadigi icin .. Yasak ne olur yasamasak ne olur.. Ya kör kursuna gidersin .. Ya da enkaz altinda kalirsin.. Ya da arkandan vurulursun.. Buna hayat diyorlarmis.. Hay ben bu hayatin icine ....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
olmus ve bitmise care yok abim takilirsan sen üzülürsün  yeterince bahanemiz var zaten bunun icin dimi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
Üzülmemek elden gelmiyor ki güzel kardesim.. Bir yandan sehitler el üstünde.. Bir yandan enkaz altinda yatanlar.. Bir de kendine bakiyorsun.. Kim var arkanda.. Kimse !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
Anlasildi.. Hayat denen sey zaten kumara benzer.. Zarin denk gelirse kazanirsin yoksa kaybedersin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
Sagol kardesim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
Ben bir seyin farkina vardim.. En iyi dansöz hayatmis.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
insanin,güzelligi.. ne göz ne kasta.. gönül gözlerinden döktügü yasta.. derler.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
insanin en iyi dostu kendidir abim hem azcik da gözlerini kendi kendine körertme hic kimse yalniz degildir bunu kendi istemedikce
hem harun abim yasanmis 3500 yil icerisinde sadece 200 küsür yil baris icinde yasanilmis bu mantikla bakarsak biz zaten hep üzülmeye mahkumuz ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
Yürek yanar .. Kan damlar.. Aglayan yüregi anca .. Kanin aktigi yürek anlar.. keske böyle olmasa.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
Ama olmamasi gerekirdi güzel kardesim.. Biz bu kadar acizmiyiz...??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
benciliz diyelim abi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doldum artik..... |
herkese mrb aslinda harun cok güzel bir konuyu baslatmis cok insan öyle sanírim ici dolu arkadaslar bu konuya daha gercekci yorumlar yapilsa herkes icindeki samimiyetini yansitsa zannediyorum güzel bilgi paylasimi olurdu belkide harun arkadasimiz burada tesellide olabilirdi arkadsimiz hakli bir yanda fidan gibi genc sehitlerimiz biryanda enkaz altinda depremdeki insanlarimiz türkiye tüm gücünü sefer etmis ama hainler bunu görmeyip hala arkadan vuruyorlar bence dis güclerin oyunu olmasa gizli pilani olmasa BIZI BIZE biraksalar biz o corafyada dünyanin en güzel corafyasinda en huzurlu en mutlu ülke olmanin yolunu bulurduk galiba, ama disdaki alcak hain düsmanlarimiz yüzümüze müttefik gibi dost gibi arkamizdan bir birimizi kirdirmanin pesinde alcaklar bu ülkeleri herkes biliyor ben kendi adima LANETLIYORUM BASTA ABD yi ISRAILi ERMENI yi YUNAN i IRANLA SURIYEDE DOST SAYILMAZ YANI BIR DOSTUMUZ VAR ONUDA IHMAL EDEREK íncittik azarbeycani atatürkün dedigi gibi türkün türk ten baska dostu yoktur yani her insan elbette düsünerek olaylari cözemez belki ama toplu düsünerek bir toplum suurlu güc olustura bilir yani bu is rakiyla balikla olmaz volkan kardesim gelin hep birlikte harun kardesimizin derdine problemine paylasarak yardimci olalim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!