|
|
|
hayalinizde olmak istediginiz ve yapmak istekleriniz neler var.? |
ilginc. seni neden zonglattiki? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen beni ve esimi görmen icin sen+ben =biz olmaniz lazim. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyi anlatayimki? bikini versem. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senden gelen hayir allah dan gelsin ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen arabmisün hee?yohsam müslümanmisün. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayo olacagina bikini olsun dedim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senle ugrastigim yok diyom ben bir esim var dedim onla ugasiyorum sana gerek yok bayan  hem dedimya senle konustukca ben onu daha bir cok seviyom gari ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seninle yazisanin normal kalmasi mümkünmü? yaza ne kaldiki surada bir iki sararmis yaprak topla sonra birde kardan adam yap daha sonra papatya toplarsin aaaaa bir de bakmissin yaz gelmis. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bena bu figüranlik verilmisti gari basariyla yaptim.beynine okuyacan yeteneginle ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim sevdigim birtane allah ondan razi olsun .ne baska birini ararim nede arayisdayim .tekrar diyorum senin gibi birini asla görmek istemezdim bu dünyada senin konusmalarindan senin nasil biri oldugunu tahmin edebiliyorum gari ortalikda birini aradigimda yok.benin esim benimle mezara girer insallah. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sind wir hiaa bei wünsch dir was ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemen seni bozkirlara gönderiyorum, hafiften poyrazin estigi bozkirlar. önce bütün itirli kokulari icine cek, sonra renk , renk papatyalarin icinde yuvarlan kesin bagisiklik sistemine iyi gelecek. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin deyiminle alüüüüüüüüüüüüüü. sera papatyalarindan degil halis mulis kir papatyalarindan bahsediyorum yaaaaaaaa sabir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saol senide ameline göre versin ne yapmissan bu dünyada onu gör. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türkce lütfen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu tür seyleri lütfen buraya eklemeyin birdaha tammi baska yerlerde bunu paylasin burasi onlara yer degil lütfen . ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keske herkesin birainless' i senin ki gibi olsaydi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
almanca yazdiklarinin türkcesini istiyorum lütfen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence vuruldugun önemli vurdugun önemi yok ben haytta bunu ögrendim .herzaman vuruldugun tarafindan önemseniyo insan benimde öyle olmustu ama sonunda yine döüp dolasip ondan eyi yokmus .insanlar delirebiliyo caresizlikten sikintidan yanlizliktan ama öyle daha saglam basamak oluyor.insallah hersey karsilikli isteklerinizle olur bu hayatta sen banna dua ettin bende sana bari tek istegim rabbi dogrulugu isteyenlere ve gercek adimla yola devam edenlere yardimci olsun ins. ----- Hak silesinin sedasi yoktur,bir vurdu mu devasi yoktur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!